Kuzmić: Cela ekipa zaslužila priznanje (VIDEO)

Sjajni rezultati Crvene zvezde mts bili su ispraćeni izvanrednim individualnim učinkom Ognjena Kuzmića. Priznanja za centra crveno-belih stigla su od Evrolige, ali i od navijača Zvezde jer je u oba odabira izabran za najboljeg igrača januara meseca.

Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su u januaru bez greške. Izvanredna odbrana, mirna ruka u odlučujućim trenucima i isključivo pobede obeležili su prvi mesec u 2017. godini.
Prvi među jednakima bio je Ognjen Kuzmić. Gospodario je u reketu i to u okršajima sa najboljim centrima Evrope, a posebno se isticao sjajan meč protiv Fenerbahčea kada je u poslednjem napadu zatvorio Ekpe Juda i doneo Zvezdi veliku pobedu.
Zbog svega navedenog stigla su i individualna priznanja. Evroliga je Kuzmića proglasila za MVP-ija januara, a navijači su u konkurenciji sa Stefanom Jovićem, za tek poneki glas na društvenim mrežama, proglasili sjajnog centra za najboljeg igrača prvog meseca u tekućoj godini.
U intervjuu za zvanični youtube kanal KK Crvena zvezda mts, Kuzmić je pričao o januarskim izazovima i u prvi plan potencirao timsku igru. Takođe, pomenuli smo i odnos sa Čarlsom Dženkinsom pa nam je Kuzmić otkrio da li je Čarls bolji vozač ili di-džej: