Alimpijević: ”Podržite ovaj mladi tim” (VIDEO)

Trener KK Crvena zvezda mts Dušan Alimpijević govorio je uoči turnira na Kritu koji se održava od petka 22.09 do nedelje 24.09.2017. godine. Alimpijević je analizirao urađeno u pripremnom periodu i poslao poruku navijačima.

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon odrađenog pripremnog perioda u Beogradu uputili su se na Krit gde će nastupati na elitnom turniru i na taj način napraviti poslednju proveru pred početak sezone. Pored Crvene zvezde, učesnici turnira su i giganti Evroligaši Olimpijakos i Makabi, kao i Uniks iz Kazanja koji je protekle sezone nastupao u najelitnijem evropskom takmičenju. Crveno-beli će prvi meč na turniru odigrati u petak od 19 časova i 30 minuta protiv Olimpijakosa uz direktan prenos na Sport Klubu.
To će biti najjača provera za crveno-bele koji su u pripremnom periodu do sada savladali sve rivale. Poslednji meč protiv Lokomotive Kubanj i sigurna pobeda ulila je dodatan optimizam u novi mladi tim Crvene zvezde. Kako je trener Dušan Alimpijević istakao u razgovoru za KK CZ TV, Zvezda će biti oslabljena jer na turniru neće nastupati kapiten Branko Lazić i Pero Antić, ali da će uprkos tome meč biti veoma značajan pogotov za mlade igrače koji nisu imali priliku da se susretnu sa evroligaškim rivalima.
Kompletan razgovor sa šefom stručnog štaba crveno-belih možete pogledati na zvaničnom youtube kanalu KK Crvena zvezda mts: