Stratos Perperoglu i dalje Zvezdin!!!

Iskusni grčki košarkaš i jedan od temelja velikih uspeha Crvene zvezde u prošloj sezoni, Stratos Perperoglu ostaje u Crvenoj zvezdi i naredne sezone!

Grk Stratos Perperoglu ostaje u dresu Crvene zvezde i igraće za crveno-bele i u takmičarskoj sezoni 2019-2020!!!
Ostanak velikana evropske košarke, trostrukog osvajača Evrolige, nekadašnjeg reprezentativca Grčke i osvajača tri trofeja sa Crvenom zvezdom, predstavljaće ogromno pojačanje za crveno-bele u narednoj sezoni!
Perperoglu je nakon Berona, Lazića, Čovića, Fajea i Simanića… šesti igrač koji je iz tima koji je osvojio tri pehara, odlučio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom, a klub se ovom prilikom zahvaljuje 34-godišnjem krilnom igraču na ogromnoj želji koju je iskazao tokom pregovora, da nastavi svoju igračku karijeru u Beogradu.
Stratos Perperoglu je bio jedan od temelja uspeha prošlosezonskog tima Crvene zvezde u koji je uneo ogroman kvalitet i iskustvo, koje je prenosio na parket u najvažnijim trenucima sezone. Takođe, svojim ponašanjem na terenu i van njega, pokazao je da je jedan od velikana evropske košarke, i pun pogodak Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku 2018.godine.
Perperoglu (34) koji je visok 203 centimetra i težak 104 kilograma, igra na pozicijama krila i krilnog centra, a sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao je ugovor o jednogodišnjoj saradnji.
U svojoj prebogatoj igračkoj karijeri Perperoglu je od 2007.godine pa do danas igrao za ekipe Panatinaikosa, Olimpijakosa, Anadolu Efes, Barselone, izraelskog Hapoela i konačno za Crvenu zvezdu.
Osvojio je tri titule Evrolige, četiri titule prvaka Grčke, tri nacionalna kupa Grčke, triplu krunu u Grčkoj 2009.godine, interkontinentalni kup sa Olimpijakosom, turski kup sa Anadolu Efes, španski Superkup sa Barselonom I ABA ligu, ABA superkup I prvenstvo Srbije sa Crvenom zvezdom.
Ostankom Stratosa Perperoglua, KK Crvena zvezda obavio je još jedan važan I veliki posao u prelaznom roku, a o daljim koracima na tom planu Zvezdaška javnost će biti blagovremeno obaveštena.
KK Crvena zvezda mts