Crvena zvezda te zove na spektakl

Vreme je za novu veliku utakmicu Crvene zvezde u ambijentu koji stvaraju samo navijači crveno-belih. Uz sve što je postao standard u organizaciji velikih utakmica, Crvena zvezda će u četvrtak predstaviti nešto novo- do sada neviđen audio-vizuelni spektakl u našem regionu!

KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače na premijeru Evrolige u ’’Štark areni’’. U četvrtak u 19 časova crveno-beli dočekuju Fenerbahče, a klub za ovu novu evroligašku premijeru, šestu u poslednjih 7 sezona, vam garantujemo još jedan istinski spektakl.
U nedelju za nama crveno-beli su otvorili sezonu na domaćem parketu ubedljivom pobedom protiv Primorske. Nažalost, taj meč je odigran uz ograničeno prisustvo publike, ali je sada vreme da svi zajedno, kao jedinstvena crveno-bela porodica ispunimo ’’Štark arenu’’ i otvorimo evroligašku sezonu na domaćem terenu.
U četvrtak, od 19 časova, u Beograd dolazi jedan od pretendenata na evropski tron, ekipa Fenerbahčea. Izabranici trenera Milana Tomića vredno se spremaju za veliki meč, a sigurno je da će im težak posao biti značajno olakšan uz huk tribina koji nema niko na svetu. Taj vetar u leđa koji je lomio brojne favorite kreirao je brojne spektakularne utakmice i velike pobede, a nema sumnje da sledi novi veliki spektakl.
Da tako bude pobrinuće se i menadžment Crvene zvezde koji je spremio veliko iznenađenje za sve navijače. Nešto sasvim drugačije, do sada neviđeno u našem regionu, audio i vizuelni efekat koji je do sada bio rezervisan isključivo za neke od najvećih sportskih dvorana na svetu, jer Crvena zvezda u svim segmentima pokušava da pomeri granice i donese nešto novo! Uz naravno, sve ono što se već podrazumeva kao standard koji je Crvena zvezda uvela prethodnih godina u svim segmentima oko organizac ije velikih utakmica u “Areni”.

Interesovanje za veliki povratak Evrolige u ’’Štark arenu’’ je ogromno, a karte su u prodaji od ponedeljka u svim poslovnicama Tickets.rs. Zauzmite svoje mesto u hali i uživajte u istinskom spektaklu. Odbranimo našu tvrđavu!