•  
  ZAL   CZV
  - : -
  Oct 13, Fri 19.00
 •  
  CZV   FCB
  - : -
  Oct 19, Thu 19.00
 •  
  KHI   CZV
  - : -
  Oct 24, Tue 18.30
 •  
  CZV   MTA
  - : -
  Oct 26, Thu 19.00
 •  
  CZV   BRO
  - : -
  Nov 2, Thu 19.00
 •  
  UNI   CZV
  - : -
  Nov 10, Fri 20.45
 •  
  CZV   CSK
  - : -
  Nov 15, Wed 19.00
 •  
  OLY   CZV
  - : -
  Nov 17, Fri 20.00
Zalgiris Kaunas
VS
KK Crvena zvezda mts
13. Oktobar 2017.
19:00
1Crvena zvezda mts0/0
2Cedevita0/0
3Partizan NIS0/0
4Budućnost VOLI0/0
5Igokea0/0
6Mega Bemax0/0
7Cibona0/0
8Mornar0/0
9FMP0/0
10MZT Skopje Aerodrom0/0
11Union Olimpija0/0
12Zadar0/0


VESTI

02.09.2017 /

Alimpijević: ‘’Deco, bavite se sportom’’

Prvi trener KK Crvena Zvezda mts Dušan Alimpijević predvodio je deo ekipe i stručni štab na javnom času fizičkog koji je u saradnji sa ‘’IDEA’’ organizovan u OŠ ‘’Sveti Sava’’.
Prvi trener KK Crvena zvezda mts Dušan Alimpijević predvodio je u petak deo ekipe i stručnog štaba kluba na otvorenom javnom času fizičkog vaspitanja, koji je u sradanji sa kompanijom „IDEA" organizovan u beogradskoj osnovnoj školi „Sveti Sava".

Cilj ove posete i dolaska brojne delegacije crveno-belih bila je promocija osnovnih životnih vrednosti: zdravog načina života, zdrave ishrane i bavljenja sportom. Tom prilikom školarcima su podeljeni i paketići iz zvaničnog Zvezdinog Fan Store-a koji su sadržali sav neophodan školski pribor brendiran u boje Crvene zvezde. Takođe, mladim školarcima je podeljeno i 1000 užina koje je obezbedila Crvena zvezda u saradnji sa partnerom ‘’IDEA’’.

U ime KK Crvena zvezda mts pred brojnom decom, jer posete crveno-belih uvek izazivaju ogromno interesovanje, bili su prvotimci Milko Bjelica, Petar Rakićević i Aleksa Radanov, dok je u ime stručnog štaba osim prvog trenera Alimpijevića, bio prisutan i kondicioni trener crveno-belih i nekadašnji „olimpijac" Aleksandar Jovančević.


Prvotimci Crvene zvezde mts su na praktičnom primeru demonstrirali osnovne košarkaške vežbe, dok je Aleksandar Jovančević kao vrhunski profesionalac u svom poslu svoj „set" vežbi prilagodjen najmladjima demonstrirao u velikom dvorištu poznate beogradske osnovne škole.

Konačno, u ime KK Crvena zvezda mts svima se na gostoprimstvu i dobroj organizaciji zahvalio prvi trener crveno-belih, koji je ujedno imao i poruku za najmlađe:

„Uvek smo podržavali ovakve akcije kao klub i celokupan sistem. Izuzetno je važno promovisati ovakve vrednosti: sport, i posebno zdrave navike, način života i posebno zdravu ishranu. Deco, bavite se sportom, zdravo živite, i još jednom želim da se zahvalim svima, predstavnicima škole i kompanije „Idea" koji su zajedno sa nama organozovali ovakvu akciju i druženje", rekao je Alimpijević i poslao snažnu poruku svim okupljenima.

KK Crvena Zvezda mts je još jednom pokazao visok stepen društvene odgovornosti i poslao jasnu poruku da škola i sport mogu i moraju zajedno. Pokazni treninzi kondicionog trenera crveno-belih Aleksandra Jovančevića i šefa stručnog štaba Dušana Alimpijevića bili su pravi podstrek za najmlađe da je izuzetno važno da se bave sportom i gaje zdrave životne navike. U današnjem svetu kada su moderni telefoni i računari uzeli nove generacije pod svoje, mi želimo da pokažemo kako su stasale generacije šampiona. Srbija je postala zemlja košarke i trofejna sportska nacija i na školskim terenima.

Deco, bavite se sportom. Zvezda vas zove!