1Crvena zvezda mts19/3
2Budućnost VOLI17/5
3Cedevita17/5
4Mornar14/8
5Partizan NIS11/11
6Zadar10/12
7Petrol Olimpija10/12
8FMP9/13
9Mega Bemax8/14
10Igokea7/15
11Cibona7/15
12MZT Skopje Aerodrom3/19


VESTI

02.09.2017 /

Alimpijević: ‘’Deco, bavite se sportom’’

Prvi trener KK Crvena Zvezda mts Dušan Alimpijević predvodio je deo ekipe i stručni štab na javnom času fizičkog koji je u saradnji sa ‘’IDEA’’ organizovan u OŠ ‘’Sveti Sava’’.
Prvi trener KK Crvena zvezda mts Dušan Alimpijević predvodio je u petak deo ekipe i stručnog štaba kluba na otvorenom javnom času fizičkog vaspitanja, koji je u sradanji sa kompanijom „IDEA" organizovan u beogradskoj osnovnoj školi „Sveti Sava".

Cilj ove posete i dolaska brojne delegacije crveno-belih bila je promocija osnovnih životnih vrednosti: zdravog načina života, zdrave ishrane i bavljenja sportom. Tom prilikom školarcima su podeljeni i paketići iz zvaničnog Zvezdinog Fan Store-a koji su sadržali sav neophodan školski pribor brendiran u boje Crvene zvezde. Takođe, mladim školarcima je podeljeno i 1000 užina koje je obezbedila Crvena zvezda u saradnji sa partnerom ‘’IDEA’’.

U ime KK Crvena zvezda mts pred brojnom decom, jer posete crveno-belih uvek izazivaju ogromno interesovanje, bili su prvotimci Milko Bjelica, Petar Rakićević i Aleksa Radanov, dok je u ime stručnog štaba osim prvog trenera Alimpijevića, bio prisutan i kondicioni trener crveno-belih i nekadašnji „olimpijac" Aleksandar Jovančević.


Prvotimci Crvene zvezde mts su na praktičnom primeru demonstrirali osnovne košarkaške vežbe, dok je Aleksandar Jovančević kao vrhunski profesionalac u svom poslu svoj „set" vežbi prilagodjen najmladjima demonstrirao u velikom dvorištu poznate beogradske osnovne škole.

Konačno, u ime KK Crvena zvezda mts svima se na gostoprimstvu i dobroj organizaciji zahvalio prvi trener crveno-belih, koji je ujedno imao i poruku za najmlađe:

„Uvek smo podržavali ovakve akcije kao klub i celokupan sistem. Izuzetno je važno promovisati ovakve vrednosti: sport, i posebno zdrave navike, način života i posebno zdravu ishranu. Deco, bavite se sportom, zdravo živite, i još jednom želim da se zahvalim svima, predstavnicima škole i kompanije „Idea" koji su zajedno sa nama organozovali ovakvu akciju i druženje", rekao je Alimpijević i poslao snažnu poruku svim okupljenima.

KK Crvena Zvezda mts je još jednom pokazao visok stepen društvene odgovornosti i poslao jasnu poruku da škola i sport mogu i moraju zajedno. Pokazni treninzi kondicionog trenera crveno-belih Aleksandra Jovančevića i šefa stručnog štaba Dušana Alimpijevića bili su pravi podstrek za najmlađe da je izuzetno važno da se bave sportom i gaje zdrave životne navike. U današnjem svetu kada su moderni telefoni i računari uzeli nove generacije pod svoje, mi želimo da pokažemo kako su stasale generacije šampiona. Srbija je postala zemlja košarke i trofejna sportska nacija i na školskim terenima.

Deco, bavite se sportom. Zvezda vas zove!