•  
  ZAL   CZV
  - : -
  Oct 13, Fri 19.00
 •  
  CZV   FCB
  - : -
  Oct 19, Thu 19.00
 •  
  KHI   CZV
  - : -
  Oct 24, Tue 18.30
 •  
  CZV   MTA
  - : -
  Oct 26, Thu 19.00
 •  
  CZV   BRO
  - : -
  Nov 2, Thu 19.00
 •  
  UNI   CZV
  - : -
  Nov 10, Fri 20.45
 •  
  CZV   CSK
  - : -
  Nov 15, Wed 19.00
 •  
  OLY   CZV
  - : -
  Nov 17, Fri 20.00
Zalgiris Kaunas
VS
KK Crvena zvezda mts
13. Oktobar 2017.
19:00
1Crvena zvezda mts0/0
2Cedevita0/0
3Partizan NIS0/0
4Budućnost VOLI0/0
5Igokea0/0
6Mega Bemax0/0
7Cibona0/0
8Mornar0/0
9FMP0/0
10MZT Skopje Aerodrom0/0
11Union Olimpija0/0
12Zadar0/0


VESTI

22.04.2015 /

Boris Bakić za novi sajt

Naš kapiten, Boris Bakić, prvi je dao intervju za novi sajt Crvene zvezde.

- Mnoge je obradovala vest da si krenuo put Zadra sa ekipom i što si posle duže pauze konačno obukao dres Crvene zvezde. Kada ćemo kapitena videti na terenu?

"Treniram punom parom sa ekipom i svakim danom se osećam bolje. Nadam se da je povreda prošlost i da ću u narednim utakmicama odigrati prve minute ove sezone. Dobro se osećam i jedva čekam da pomognem saigračima i na terenu."

- Da li možeš da uporediš regionalno takmičenje ove i prošle sezone?

"Ova sezona u NLB ligi teško može da se poredi sa prošlom iz prostog razloga jer je ove godine dosta izjednačenih ekipa. Takmičenje je nepredvidivo i svako svakog može da pobedi. U poslednjih nekoliko kola, na tabeli se odvojilo nekoliko timova ali će biti neizvesno do poslednjeg kola."

- Ove godine Crvena zvezda ima mlad tim sa nekoliko iskusnih igrača. Koliko se novi igrači snalaze u novom sistemu?

"Dobro je što mladi igrači imaju šansu da kroz jake utakmice u jakom takmičenju napreduju i steknu neophodno iskustvo. To je dobar spoj jer se u budućnosti dosta očekuje od mlađih igrača i oni bi trebali da čine okosnicu našeg tima. Treba imati strpljenja, jer pored talenta koji poseduju moraju dosta vredno i da treniraju."

- Kakva je atmosfera u ekipi?

"Iako je poraz protiv Krke u poslednjem kolu bio bolan, sa jakim treningom pokušavamo da zaboravimo na prošle utakmice i okrenemo se predstojećim. Svi dobro treniramo i mislim da je to dobar način koji nam pomaže da održimo dobru atmosferu u timu."

- Tvoja igra je prepoznatljiva, poznat si po svojoj srčanosti i da si na partketu veliki borac. Da li svojim iskustvom možeš da utičeš na mlade igrače?

"Svojim primerom želim da pokažem drugima kako treba da se bore za boje svog kluba. Mladim igračima nedostaju utakmice i iskustvo ali za odbranu moraš da imaš želju i hrabrost. Ja jednostavno ne dam na sebe!"

- Koja ti je omiljena utakmica u crveno belom dresu?

"To je četvrta utakmica finala plej of-a i naša pobeda protiv Partzana 2009. godine. Taj meč je bio jako uzbudljiv i u sjajnoj atmosferi smo uspeli da izborimo majstoricu."

- Navijači su prepoznalida su veoma potrebni Zvezdi i u velikom broju bodre tim. Kako komentarišeš pun "Pionir"?

"Navijači su jako bitan faktor. I u teškoj situaciji u kojoj se nalazimo, verni navijači su uz nas i daju nam dodatnu motivaciju. I kada smo gubili, nisu nam okrenuli leđa i nadam se da će tako biti i u nastavku takmičenja. Oni treba da budu strpljivi a mi da "ginemo" na terenu i pokažemo da ćemo se boriti do kraja. Hvala im na podršci!"

- Kako voliš da iskoristiš slobono vreme, kojeg verovatno i nema previše?

"Pa da, slobodnog vremena nema baš mnogo. Ja volim da pročitam dobru knjigu ili da pogledam dobar film. Međutim, najviše me opušta šetnja sa devojkom.