•  
  CZV   ULM
  - : -
  Oct 2, Tue 19.00
 •  
  MON   CZV
  - : -
  Oct 10, Wed 19.45
 •  
  CZV   AND
  - : -
  Oct 16, Tue 19.00
 •  
  BRE   CZV
  - : -
  Oct 24, Wed 20.30
 •  
  CZV   GSO
  - : -
  Oct 30, Tue 19.00
 •  
  ULM   CZV
  - : -
  Nov 7, Wed 19.30
 •  
  CZV   MON
  - : -
  Nov 14, Wed 19.00
 •  
  AND   CZV
  - : -
  Nov 20, Tue 20.00
 •  
  CZV   BRE
  - : -
  Dec 12, Wed 19.00
 •  
  GSO   CZV
  - : -
  Dec 18, Tue 18.00
KK Crvena zvezda mts
VS
Ratiopharm ULM
02. Oktobar 2018.
19:00
1Crvena zvezda mts0/0
2Cibona0/0
3Mega Bemax0/0
4Igokea0/0
5Cedevita0/0
6Partizan0/0
7FMP0/0
8Budućnost0/0
9Krka0/0
10Olimpija0/0
11Zadar0/0
12Mornar0/0


VESTI

16.12.2017 /

Crveno-beli već krenuli ka Baru, sledi Mornar

Košarkaši Crvene zvezde mts krenuli iz Valensije preko Istanbula ka Podgorici i Baru, gde ih u nedelju očekuje meč 12.kola ABA lige sa Mornarom. O predstojećem meču govore trener Dušan Alimpijević i prvotimac Milko Bjelica.
Košarkaši Crvene zvezde mts u petak uveče zabeležili su još jedan veliki trijumf u Evroligi, a već u subotu promeniće dva aviona kako bi stigli do Bara gde ih već u nedelju uveče očekuje važna utakmica 12.kola ABA lige.

Crveno-beli su još na početku sezone, ali i nakon dobrih igara u Evroligi, isticali da je regionalno takmičenje prioritet iz više razloga.

I nakon bodova u Valensiji na početku izuzetno teške nedelje u kojoj slede i mečevi sa Fenerbahčeom i Panatinaikosom, trener Dušan Alimpijević podseća na svoju izjavu pre podviga u Valensiji:

I početka ove mini turneje od tri gostovanja i pre pobede nad Valensijom, utakmicu sa Mornarom obeležio sam kao izuzetno važnu. Svesni smo značaja duela i to na gostovanju u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena. Zato utakmici sa Mornarom, dobrim timom pristupamo sa najvećim oprezom. To je ekipa u kojoj se ističe nekoliko igrača: Nidam, Mićović, Luković, Vranješ... svakoga mogu da poremete ukoliko nespreman dočeka tu utakmicu. Ova liga pokazuje da morate da dajete maksimum u svakoj utakmici jer, to je i dosadašnji tok takmičenja pokazao, svako svakoga može da pobedi. Mi u ovaj važan meč ulazimo nakon teškog puta i praktično bez treninga, ali nadam se da ćemo biti na visini zadatka i pobediti" rekao je trener crveno-belih.Sa druge strane i iskusni Milko Bjelica je sličnog razmišljanja o vrlinama Mornara i važnosti utakmice u Baru:

Ekipa Mornara u kojoj se po mom mišljenju ističu Nidam i Vranješ, je izuzetno neugodna, posebno na svom terenu. Ovo je jako važna utakmica sa nas. I pored toga što smo igrali evroligašku utakmicu u Valensiji, ispratili smo i rezultat utakmice u Zadru gde je domaći tim pobedio Budućnost i tu vidimo našu šansu da se na tabeli približimo ekipi iz Podgorice. Sigurno da postoji umor kod nas nakon posle ovog teškog putovanja, ali očekujem da potpuno spremni dočekamo meč u Baru" rekao je Milko Bjelica.

Ekipa Crvene zvezde mts u subotu u jutarnjim časovima krenula je iz Valensije preko Istanbula, u Podgoricu odakle će autobusom produžiti za Bar. Meč na crnogorskom primorju igra se u nedelju od 19 sati.