1Crvena zvezda mts19/3
2Budućnost VOLI17/5
3Cedevita17/5
4Mornar14/8
5Partizan NIS11/11
6Zadar10/12
7Petrol Olimpija10/12
8FMP9/13
9Mega Bemax8/14
10Igokea7/15
11Cibona7/15
12MZT Skopje Aerodrom3/19


VESTI

09.04.2018 /

I oko terena po pobedu

KK Crvena zvezda mts odlučio je zajedno sa svojim partnerima da sav komercijalni prostor oko terena ustupi u cilju promocije društvene odgovornosti.
KK Crvena zvezda mts nastavlja sa konstantim podsticajem društvene odgovornosti. U ponedeljak na utakmici sa Budućnosti svi led ekrani i reklame oko terena biće u potpunosti posvećeni društvenoj odgovornosti. To je zajednička odluka kluba i njegovih partnera i sponzora te će se nova, jasna i glasna poruka, odjeknuti širom regiona. Ponovo inovativno, na potpuno nov način, iz dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’.

Prva utakmica finalne plejof serije je veoma važna za crveno-bele i njihovu publiku koja će nesumnjivo ponovo prepoznati momenat i ispuniti dvoranu do poslednjeg mesta. Cilj je jasan, ambicije u potpunosti usmerene ka njemu, ali društvena odgovornost se nikada ne ostavlja po strani kada je Crvena zvezda u pitanju.

Komercijalni prostor na kome smo navikli da vidimo reklame klupskih sponzora i partnera koji su izuzetno važni za svakodnevno funkcionisanje kluba, ovog puta će dobiti u potpunosti novo ruho. Pored prepune dvorane, sliku iz dvorane moći će da vide svi iz regiona, ali i šire i poruka će biti jasna. Sve će dobiti potpuni smisao zato što će među Zvezdašima u hali biti i klinci iz Specijalne olimpijade Srbije koji su deo gotovo svih društveno-odgovornih akcija koje klub sa Malog Kalemegdana sprovodi.

A, pomenućemo samo neke. To su ’’One Team’’ (projekta Evrolige u kom je Crvena zvezda aktivni učesnik), Win4smile, koji se trenutno realizuje u saradnji sa strateškim partnerom Specijalnom Olimpijadom, IDEA Finish Line, Kroz igru učimo - Learning2Play...

KK Crvena zvezda mts se i ovim putem javno zahvaljuje svojim partnerima i sponzorima za apsolutno razumevanje značaja ovakve akcije, kao i za veliku podršku u ostvarivanju brojnih društveno-odgovornih projekata. Nastavljamo u istom ritmu. Crvena zvezda pobeđuje i na terenu i oko njega!