•  
  CZV   ULM
  - : -
  Oct 2, Tue 19.00
 •  
  MON   CZV
  - : -
  Oct 10, Wed 19.45
 •  
  CZV   AND
  - : -
  Oct 16, Tue 19.00
 •  
  BRE   CZV
  - : -
  Oct 24, Wed 20.30
 •  
  CZV   GSO
  - : -
  Oct 30, Tue 19.00
 •  
  ULM   CZV
  - : -
  Nov 7, Wed 19.30
 •  
  CZV   MON
  - : -
  Nov 14, Wed 19.00
 •  
  AND   CZV
  - : -
  Nov 20, Tue 20.00
 •  
  CZV   BRE
  - : -
  Dec 12, Wed 19.00
 •  
  GSO   CZV
  - : -
  Dec 18, Tue 18.00
KK Crvena zvezda mts
VS
Ratiopharm ULM
02. Oktobar 2018.
19:00
1Crvena zvezda mts0/0
2Cibona0/0
3Mega Bemax0/0
4Igokea0/0
5Cedevita0/0
6Partizan0/0
7FMP0/0
8Budućnost0/0
9Krka0/0
10Olimpija0/0
11Zadar0/0
12Mornar0/0


VESTI

03.12.2015 /

KK Crvena zvezda i "One Team" nedelja

KK Crvena zvezda Telekom i ove godine sa zadovoljstvom učestvuje u "One Team" nedelji i društveno odgovornoj akciji Evrolige i Specijalne Olimpijade.
Specijalna Olimpijada Srbije od 2008 godine uz snažnu podršku Evrolige, i u okviru društveno odgovornog projekta "One Team",svake prve nedelje u decembru organizuje Nedelju Košarke,u okviru koje se promoviše košarka, ali i naši sportisti,košarkasi,i njihova dostignuća u ovom sportu.

U toku poslednje tri sezone, košarkaški klub Crvena Zvezda Telekom bio je jedan od partnera Specijalne Olimpijade u okviru nedelje košarke.Saradnja sa klubom već je uspešno sprovedena kroz mnogobrojne aktivnosti (sportske aktivnosti, treninzi, Božićno druženje, itd).

Najznačajniji zajednički projekat koji je uspešno spoveden u delo bio je "Learning2Play" koji je zajedničkim snagama sproveden u Srbiji, bavio se velikim problemom našeg društva, a to je - nepismenost i integrisanje osoba sa mentalnim poteškoćama u društvu.

Cilj projekta je bio da poveća svest javnosti o društvenom problemu nepismenosti kroz rad sa ljudima koji nisu imali priliku da dođu do pravog obrazovanja.
 
Specijalna Olimpijada Srbije imala je veliko zadovoljstvo i korist od saradnje sa KK Crvena zvezda Telekom, velikim sportskim brendom koji je izuzetno praćen od strane medija i javnosti, a ima veoma razvijene sportsku i marketing/PR infrastrukturu i sistem.

Na temu značaja partnerstva sa Evroligom u sklopu OneTeam aktivnosti, time i sa KK Crvena Zvezda Telekom, dirketor Specijalne Olimpijade Srbije Aleksandar Stanojević izjavio je: 
"Na prvom mestu velika nam je čast i zadovoljstvo što treću godinu za redom imamo izvrsnu saradnju sa KK Crvena Zvezda Telekom, malo je reči koje mogu opisati sreću naših sportista kada zajedno sa svojim idolima stanu na centar terena pred punom dvoranom vernih navijača i osete se kao pravi deo tima. Prilika da se trud i napor naših sportista prepozna na ovakav način, prava je potvrda da su uvaženi i imaju punu podršku ka njihovoj integraciji u društvo. Motivacija je neverovatna i oni nakon svakog susreta treniraju sve više u želji da postanu još bolji igrači imajući na umu da i insitucije kao što je Zvezda, misle na njih. Uz veliku zahvalnost, nadam se da će se ova već dugogodišnja saradnja nastaviti sa jednakim ili većim uspehom.

Nova epizoda u saradnji KK Crvena zvezda Telekom i Specijalne Olimpijade - petak 4.decembar utakmica sa Himkijem!