1Crvena zvezda mts19/3
2Budućnost VOLI17/5
3Cedevita17/5
4Mornar14/8
5Partizan NIS11/11
6Zadar10/12
7Petrol Olimpija10/12
8FMP9/13
9Mega Bemax8/14
10Igokea7/15
11Cibona7/15
12MZT Skopje Aerodrom3/19


VESTI

23.06.2017 /

Lopta je tvoja

Pretprodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2017/2018 ulazi u samu završnicu. Kupovinom sezonske navijači i simpatizeri finansijski pomažu klub, ali i na pravi način učestvuju u uspesima KK Crvena zvezda mts sa samog terena.
Pretprodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2017/2018 ulazi u samu završnicu. Kao što je ranije najavljeno jun je mesec u kome je moguće uzeti sezonske karte po znatno popularnijim cenama nego što će to biti slučaj u regularnoj prodaji u septembru.

KK Crvena zvezda mts na taj način želi da se oduži navijačima za vernu podršku i ogroman doprinos u najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba. Bez podrške fantastičnih navijača ne bi bilo moguće nastaviti dominaciju u regionu, osvojiti tri trofeja i ostvariti istorijskih 16 pobeda u Evroligi.

Zbog toga i sam slogani akcije ''Lopta je tvoja'' i ’’Dođi na teren’’ dobijaju dublji smisao. Lopta je vaša, postanite vlasnik sezonske ulaznice za sezonu 2017/2018 i izađite na teren sa crveno-belim košarkašima. Jer, vaša podrška je od dragocenog značaja.

Sam slogan naišao je na velike odjeke među navijačima. U prostorije Kluba na Malom Kalemegdanu dolazili su navijači koji su se pitali o kakvoj lopti je reč. Ona zapravo predstavlja specijalno dizajnirani holder u kom svaki kupac dobija sezonsku ulaznicu koja je štampana u svojevrsnom 3D formatu. U zavisnosti od sektora za koji je sezonska karta, holder je u drugačijim bojama pa tako na primer vlasinici sezonske za tribinu dobijaju crveno-belu loptu, a vlasnici lože crveno-plavo-belu loptu u bojama zastave Srbije. Sezonska ulaznica se savršeno uklapa sa holderom i na taj način se dobija efekat savršene celine.

Kao i do sada, svaka sezonska ulaznica ima QR kod koji direktno vodi na stranu ticketing na zvaničnom sajtu kluba. Tu se mogu saznati sve servisne informacije o sajtu kluba, pravila i tabele popularne TICKET LIGE. Kada smo je već pomenuli, uskoro očekujte konačne rezultate TICKET LIGE za sezonu 2016/2017 uz podsećanje da će sto najodanijih od kluba i Zvezdinih partnera dobiti vredne nagrade.

Lopta je sada u rukama navijača koji će i naredne sezone predvoditi crveno-bele u napadu na nove pobede. Zvezda i njeni navijači su jedna celina i spoj koji pobeđuje.

Sve informacije o kupovini sezonskih ulaznica možete pronaći na sledećem LINKU