•  
  ZAL   CZV
  - : -
  Oct 13, Fri 19.00
 •  
  CZV   FCB
  - : -
  Oct 19, Thu 19.00
 •  
  KHI   CZV
  - : -
  Oct 24, Tue 18.30
 •  
  CZV   MTA
  - : -
  Oct 26, Thu 19.00
 •  
  CZV   BRO
  - : -
  Nov 2, Thu 19.00
 •  
  UNI   CZV
  - : -
  Nov 10, Fri 20.45
 •  
  CZV   CSK
  - : -
  Nov 15, Wed 19.00
 •  
  OLY   CZV
  - : -
  Nov 17, Fri 20.00
Zalgiris Kaunas
VS
KK Crvena zvezda mts
13. Oktobar 2017.
19:00
1Crvena zvezda mts0/0
2Cedevita0/0
3Partizan NIS0/0
4Budućnost VOLI0/0
5Igokea0/0
6Mega Bemax0/0
7Cibona0/0
8Mornar0/0
9FMP0/0
10MZT Skopje Aerodrom0/0
11Union Olimpija0/0
12Zadar0/0


VESTI

22.04.2015 /

Nataša Kovačević: Jedva čekam utakmicu

Prijateljska utakmica između košarkašica Crvene zvezde i mađarskog Đera na programu je u sredu 22. novembra u dvorani FMP u Železniku od 18 sati i 30 minuta.

Sve je spremno za prijateljsku utakmicu košarkašica Crvene zvezde i mađarskog Đera u znak podrške Nataši Kovačević. Tinejdžerka, koja nam je sa svojih 19 godina pokazala kako se bori i pobeđuje u najtežim životnim bitkama, na ovaj način dobiće dodatan vetar u leđa da nastavi u istom smeru, ali ni Nataša neće ostati dužna:

- Želim da pošaljem poruku svim ljudima da treba da se bore i da se, bez obzira na sve, nikad ne predaju i ne odustaju. I kada pomislite da su sve lađe potunule, da nema izlaza, morate pronaći motiv i uvek razmišljati pozitivno. Takođe, u životu treba da radite ono što volite i da maksimalno uživate u tome – prva je poruka hrabre Nataše Kovačević.

Utakmica pod nazivom Zvezda i Đer za Natašu igra se u sredu, 20. novembra u dvorani FMP u Železniku sa početkom u 18 sati i 30, a ulaz je besplatan. Duel između mađarskog i beogradskog kluba organizovan je na inicijativu košarkašica i stručnog štaba Đera, a Zvezda je sve to rado prihvatila i maksimalno se uključila u organizaciju celog događaja:

- Pre svega sam počastvovana što se nešto ovako organizuje zbog mene. Takođe, veoma sam srećna i uzbuđena jer ću moći da vidim brojne drugarice. Jedva čekam. Zaista mi sve ovo mnogo znači i oduševljena sam što će Đer biti gost Beograda. Planirala sam da idem u Mađarsku da ih sve posetim, ali oni su me preduhitrili – uz osmeh kaže Nataša i dodaje:

- U kontaktu sam sa igračicama Đera, a najviše se čujem sa Milicom Ivanović. Ona je možda i uzbuđenija od mene. Poslednjih nekoliko dana mi stalno šalje poruke: „Jupiiiiii, dolaziiiim“. I ona isto jedva čeka da dođe i da se ponovo vidimo.

Očekuje se veoma zanimljiva košarkaška predstava, a pre početka utakmice Nataši će biti uručeni prigodni pokloni i time će joj na još jedan način biti upućena podrška. Ova utakmica biće ujedno i svojevrsna promocija košarke, ali i poziv svima da se bave sportom:

- Sport mi je definitivno mnogo pomogao da prebrodim razne nedaće. Osim toga što mi je dao dodatno vaspitanje pored onog koje sam od roditelja dobila u porodici, naučio me je toliko toga, pre svega disciplini. Pomogao mi je da u svakom smislu budem bolja i to je još jedna poruka koju želim da prenesem drugim ljudima – kaže Nataša koja nastavlja uspešno da sprovodi dalji tok rehabilitacije:

- Sada se super osećam. Trenutno hodam samo sa jednim štapom. Mogu da se krećem i normalno da funkcionišem i veoma sam srećna zbog toga.

Utakmica između košarkašica Crvene zvezde i Đera okupiće veliki broj zvanica iz sveta košarke, a svoj dolazak potvrdio je i ministar sporta Vanja Udovičić.