•  
  ZAL   CZV
  - : -
  Oct 13, Fri 19.00
 •  
  CZV   FCB
  - : -
  Oct 19, Thu 19.00
 •  
  KHI   CZV
  - : -
  Oct 24, Tue 18.30
 •  
  CZV   MTA
  - : -
  Oct 26, Thu 19.00
 •  
  CZV   BRO
  - : -
  Nov 2, Thu 19.00
 •  
  UNI   CZV
  - : -
  Nov 10, Fri 20.45
 •  
  CZV   CSK
  - : -
  Nov 15, Wed 19.00
 •  
  OLY   CZV
  - : -
  Nov 17, Fri 20.00
Zalgiris Kaunas
VS
KK Crvena zvezda mts
13. Oktobar 2017.
19:00
1Crvena zvezda mts0/0
2Cedevita0/0
3Partizan NIS0/0
4Budućnost VOLI0/0
5Igokea0/0
6Mega Bemax0/0
7Cibona0/0
8Mornar0/0
9FMP0/0
10MZT Skopje Aerodrom0/0
11Union Olimpija0/0
12Zadar0/0


VESTI

04.12.2015 /

Opsežne mere obezbeđenja pred meč sa Himkijem

Meč Crvena zvezda Telekom - Himki obezbeđivaće brojne policijske snage. Identična procedura ulaska u halu kao i za meč sa Realom. Ne nosite upaljače, osvežavajuće napitke u flašicama, i poranite u Pionir!
Predstavnici KK Crvena zvezda Telekom, održali su zbog još jedne utakmice visokog rizika, na kojoj se očekuje ogromna poseta, sastanak sa beogradskom policijom, svim relevantnim službama koje su uključene u organizaciju utakmice, i predstavnicima hale "Pionir-a" koja će u petak biti mesto spektakla, utakmice 8. kola Evrolige izmedju crveno-belih i Himkija iz Moskve.

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava sve svoje simpatizere i gledaoce koji će naći u dvorani Pionir u petak uveče, da će kapije hale biti otvorene već od 17.30 časova.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da u "Pionir” dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima. 

Takođe, ko nema ulaznicu za meč Crvena zvezda Telekom – Himki, neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica 8. kola Evrolige, proglašena duelom visokog rizika, i održava se u vreme važnog međunarodnog skupa u Beogradu, važiće još rigoroznije mere obezbeđenja, ali i vrlo detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci najlepše mole da budu strpljivi na ulazima, i da u halu ne donose upaljače, kozmetiku ili bilo kakvu tečnost i osvežavajuće napitke u flašicama, jer će morati da ih odlože na ulasku u dvoranu.

KK Crvena zvezda Telekom organizovaće ovom prlikom identičnu proceduru ulaska u dvoranu, za vlasnike sezonskih ulaznica:

- Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz vlasnika sa dnevnim,  i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.

Takođe,  kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu: 

- Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu "Pionir” na ulaz za tribinu A,  dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B. 

Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama  za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih  karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.

KK Crvena zvezda Telekom još jednom moli navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren.

Podsećamo da je naš klub u bliskoj prošlosti plaćao velike novčane kazne zbog ubacivanja novčića, upaljača i papirnih rolni na teren na utakmicama Evrolige.

KK Crvena zvezda Telekom