1Crvena zvezda mts19/3
2Budućnost VOLI17/5
3Cedevita17/5
4Mornar14/8
5Partizan NIS11/11
6Zadar10/12
7Petrol Olimpija10/12
8FMP9/13
9Mega Bemax8/14
10Igokea7/15
11Cibona7/15
12MZT Skopje Aerodrom3/19


VESTI

13.08.2017 /

Tim koji teži najvišim ciljevima i dostiže ih

Marketing tim KK Crvena zvezda mts vredno radi u dostizanju najviših ciljeva koje postavlja pred sobom. Kao proizvod marljivog rada su i rezultati koje postiže što nas čini veoma ponosnim. Jedan od njih je premašena brojka od 50 hiljada pratilaca na twitter-u.
KK Crvena zvezda mts godinama unazad postiže ogromne uspehe. Suvereni šampion Srbije, trostruki osvajači ABA lige takođe je i jedini predstavnik regiona u Evroligi što predstavlja veliku čast, ali i obavezu. U izboru legenda Evrolige Zvezda je proglašena za najtežeg domaćina i najveće iznenađenje Evrolige, nimalo slučajno kada se pogleda kakvi velikani evropske košarke su polagali oružje u grotlu beogradske Arene i dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’.

S toga, veliki organizacioni izazovi postavljeni su pred menadžment kluba koji ima obavezu da i van parketa isprati sve zahteve Evrolige. Tim koji je u potpunosti posvećen Crvenoj zvezdi i njenim navijačima, marljivo radi da Zvezda odgovori svim zahtevima Evrolige, ali i ogromne armije navijača.

Podsećamo, marketing Crvene zvezde mts dobio je ’’bronzano odličje’’ u konkurenciji svih Evroligaša i timova koji se takmiče u Evrokupu. Na sastanku u Barseloni Đordi Bartomeu je predao bronzani trofej direktoru marketinga Zvezde Filipu Sunturliću, a u obrazloženju je jasno naznačeno da je digital marketing Crvene zvezde apsolutni lider na nivou Evrope. To je nešto na šta smo veoma ponosni.

Kreativnost i marljiv rad donele su pomenuto priznanje, ali i naišli na fantastične odjeke koji su daleko premašili granice regiona. Vizuelna rešenja nosili su snažne poruke, kalendar za 2017. godinu je doneo nešto potpuno novo i inovativno kada su igrači KK Crvena zvezda mts predstavljeni kao superheroji, a društveno-odgovorne akcije podigli nivo svesti o ljudima koji se potpuno nepravedno nađu na margini društva. I to je samo deo. 

Pomenuti podaci ispraćeni su i statističkim brojkama. Živimo u vremenu kada društvene mreže predstavljaju svakodnevnicu i najbrži protok informacija. Zvezdin marketing tim se trudi da bogatim sadržajem koji plasira svakodnevno informiše, zabavi i animira ogromnu bazu navijača koju poseduje. Na facebook-u zvanični profil KK Crvena zvezda premašuje brojku od 463.000 lajkova, na instagramu ima više od 74.000 pratilaca, a od nedavno Zvezdin twitter profil premašio je brojku od 50.000 pratilaca što predstavlja brojke za ponos, ciljeve kojima smo težili, ali sa kojima se nezadovoljavamo.

Sa ponosom ističemo da je u zbirnim statistikama svih društvenih mreža KK Crvena zvezda šesti klub u Evropi! U tom segmentu Zvezda je ispred mnogih velikana koji raspolažu mnogo većom bazom ljudi u svojim zemljama, ali i znatno većim budžetima i sredstvima koje su u mogućnosti da izdvoje za marketing. Ispred Crvene zvezde su samo giganti Real Madrid, Barselona, Fenerbahče, CSKA i Olimpijakos, a iza Panatinaikos, Bajern, Efes, Galatasaraj, Makabi, Žalgiris i mnogi drugi. 


Sve navedeno pozicionira KK Crvena zvezda na visine koje je oduvek i zasluživala svojom veličinom. Takođe, predstavlja i magnet za lidere u svojim oblastima te je tako najpoznatiji proizvođač sportske opreme Nike uspostavio saradnju sa Zvezdom u trajanju od dve godine. 
Brend kakav je Crvena zvezda nosi predstavlja obavezu da se uvek teži višem i nikada ne zadovoljava postignutim. Ponosni smo, ali želimo više, a takva ambicija je i donela rezultate.

Postavljamo nove ciljeve, njima težimo i nastavljamo da ih ostvarujemo.