•  
  CZV   MOR
  88 : 77
  Oct 1, Sun 21.00
 •  
  CZV   MEG
  90 : 80
  Oct 4, Wed 21.00
 •  
  PET   CZV
  73 : 82
  Oct 8, Sun 17.00
 •  
  ZAL   CZV
  78 : 76
  Oct 13, Fri 19.00
 •  
  CZV   BUD
  75 : 79
  Oct 15, Sun 19.00
 •  
  CZV   FCB
  - : -
  Oct 20, Fri 19.00
 •  
  KHI   CZV
  - : -
  Oct 24, Tue 18.30
 •  
  CZV   MTA
  - : -
  Oct 26, Thu 19.00
 •  
  CZV   BRO
  - : -
  Nov 2, Thu 19.00
 •  
  UNI   CZV
  - : -
  Nov 10, Fri 20.45
 •  
  CZV   CSK
  - : -
  Nov 15, Wed 19.00
 •  
  OLY   CZV
  - : -
  Nov 17, Fri 20.00
KK Crvena zvezda mts
VS
FC Barcelona Lassa
20. Oktobar 2017.
19:00
1Crvena zvezda mts3/0
2Mega Bemax2/1
3Cedevita2/1
4Igokea2/1
5Budućnost VOLI2/1
6FMP
1/2
7Partizan NIS1/2
8Cibona1/2
9Zadar1/2
10Petrol Olimpija1/2
11MZT Skopje Aerodrom
1/2
12Mornar1/2


VESTI

13.08.2017 /

Tim koji teži najvišim ciljevima i dostiže ih

Marketing tim KK Crvena zvezda mts vredno radi u dostizanju najviših ciljeva koje postavlja pred sobom. Kao proizvod marljivog rada su i rezultati koje postiže što nas čini veoma ponosnim. Jedan od njih je premašena brojka od 50 hiljada pratilaca na twitter-u.
KK Crvena zvezda mts godinama unazad postiže ogromne uspehe. Suvereni šampion Srbije, trostruki osvajači ABA lige takođe je i jedini predstavnik regiona u Evroligi što predstavlja veliku čast, ali i obavezu. U izboru legenda Evrolige Zvezda je proglašena za najtežeg domaćina i najveće iznenađenje Evrolige, nimalo slučajno kada se pogleda kakvi velikani evropske košarke su polagali oružje u grotlu beogradske Arene i dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’.

S toga, veliki organizacioni izazovi postavljeni su pred menadžment kluba koji ima obavezu da i van parketa isprati sve zahteve Evrolige. Tim koji je u potpunosti posvećen Crvenoj zvezdi i njenim navijačima, marljivo radi da Zvezda odgovori svim zahtevima Evrolige, ali i ogromne armije navijača.

Podsećamo, marketing Crvene zvezde mts dobio je ’’bronzano odličje’’ u konkurenciji svih Evroligaša i timova koji se takmiče u Evrokupu. Na sastanku u Barseloni Đordi Bartomeu je predao bronzani trofej direktoru marketinga Zvezde Filipu Sunturliću, a u obrazloženju je jasno naznačeno da je digital marketing Crvene zvezde apsolutni lider na nivou Evrope. To je nešto na šta smo veoma ponosni.

Kreativnost i marljiv rad donele su pomenuto priznanje, ali i naišli na fantastične odjeke koji su daleko premašili granice regiona. Vizuelna rešenja nosili su snažne poruke, kalendar za 2017. godinu je doneo nešto potpuno novo i inovativno kada su igrači KK Crvena zvezda mts predstavljeni kao superheroji, a društveno-odgovorne akcije podigli nivo svesti o ljudima koji se potpuno nepravedno nađu na margini društva. I to je samo deo. 

Pomenuti podaci ispraćeni su i statističkim brojkama. Živimo u vremenu kada društvene mreže predstavljaju svakodnevnicu i najbrži protok informacija. Zvezdin marketing tim se trudi da bogatim sadržajem koji plasira svakodnevno informiše, zabavi i animira ogromnu bazu navijača koju poseduje. Na facebook-u zvanični profil KK Crvena zvezda premašuje brojku od 463.000 lajkova, na instagramu ima više od 74.000 pratilaca, a od nedavno Zvezdin twitter profil premašio je brojku od 50.000 pratilaca što predstavlja brojke za ponos, ciljeve kojima smo težili, ali sa kojima se nezadovoljavamo.

Sa ponosom ističemo da je u zbirnim statistikama svih društvenih mreža KK Crvena zvezda šesti klub u Evropi! U tom segmentu Zvezda je ispred mnogih velikana koji raspolažu mnogo većom bazom ljudi u svojim zemljama, ali i znatno većim budžetima i sredstvima koje su u mogućnosti da izdvoje za marketing. Ispred Crvene zvezde su samo giganti Real Madrid, Barselona, Fenerbahče, CSKA i Olimpijakos, a iza Panatinaikos, Bajern, Efes, Galatasaraj, Makabi, Žalgiris i mnogi drugi. 


Sve navedeno pozicionira KK Crvena zvezda na visine koje je oduvek i zasluživala svojom veličinom. Takođe, predstavlja i magnet za lidere u svojim oblastima te je tako najpoznatiji proizvođač sportske opreme Nike uspostavio saradnju sa Zvezdom u trajanju od dve godine. 
Brend kakav je Crvena zvezda nosi predstavlja obavezu da se uvek teži višem i nikada ne zadovoljava postignutim. Ponosni smo, ali želimo više, a takva ambicija je i donela rezultate.

Postavljamo nove ciljeve, njima težimo i nastavljamo da ih ostvarujemo.