Lazić: ”Sve zasluge idu timu” (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde mts bili su gotovo jednoglasni u izboru za najboljeg igrača februara meseca i odlučili da je to Branko Lazić. On je, kao i uvek skromno, istakao da sve zasluge idu timu, a ne njemu kao pojedincu.

Crvena zvezda mts nastavlja sa lepom tradicijom da navijači putem društvenih mreža glasaju za najboljeg igrača meseca. Podsetimo da je u januaru to priznanje, u tesnoj završnici, dobio Ognjen Kuzmić koji je bio i najbolji igrač u izboru Evrolige za prvi mesec u godini. Za februar, navijači su bili gotovo jednoglasni i to priznanje je pripalo Branku Laziću.
Pravi borac, primer svima kako se bori za dres Crvene zvezde, pored konstantno vrhunske igre u odbrani blistao je i u napadu. Posebno je bila izvrsna njegova partija protiv Galatasaraja kada je sa pet trojki utabao put crveno-belima ka novoj pobedi u Evroligi. Lazić, kao i uvek skromno, ističe da je zasluga celog tima što je i jasno svakom ko prati igre crveno-belih. Ostatak intervjua možete pogledati na zvaničnom youtube kanalu KK Crvena zvezda mts: