12 simbola u kalendaru KK Crvena zvezda za novu godinu

Kreativni tim KK Crvena zvezda mts predstavlja vam potpuno inovativni kalendar za 2019. godinu koji je prepun simbolike.

Kreativni tim KK Crvena zvezda mts postavio je visok standard u pravljenju kalendara.

Inovativni i kreativni kalendari godinama unazad krasili su zidove Zvezdaša, a nema sumnje da će takav slučaj biti i tokom 2019. godine.

Naime, svaki mesec predstavlja svojevrsan simbol. Nešto što KK Crvena zvezda čini toliko velikim i prepoznatljviim širom evropskog košarkaškog kontinenta, a istovremeno i čvrsto čuva klupsku istoriju.

U kalendaru za 2019. godinu januar predstavlja svojevrsni ’’muzejski mesec’’ pa će tako svi Zvezdaši imati sopstvenu, bogatu, trofejnu vitrinu Crvene zvezde u svom domu ili poslovnom okruženju. U prvom mesecu obično poželimo najlepše želje, a mi želimo samo jedno…
Februar donosi sada već dobro poznati slogan ’’Dodirnimo zvezde’’. Na fotografiji dominiraju Zvezde, slično kao i crveno-beli košarkaši na terenu, ali i košarkaška tabla koja je bila i motiv pred početak sezone 2018/2019. Spoj koji simbolizuje KK Crvena zvezda, baš kao i martovski motiv crveno-beli dres koji šalje jasnu poruku da je dres svetinja. Mart je posebno obeležen tortom kao simbolom za rođendan našeg Kluba.
April je u potpunosti posvećen navijačima kojima se jasno poručuje koliko je njihova podrška potrebna klubu i prvotimcima Crvene zvezde. Pogotovo u mesecima odluke koji je svakako april, ali i maj koji takođe uz dobro poznate stihove ’’Dobro znaj da uvek tu sam ja’’ simbolizuje značaj podrške Zvezdaša. Verujemo da će se na kalendaru datumi u ovim mesecima posebno obeležavati.
junu je tradicija da tereni na Malom Kalemegdanu budu prepuni Zvezdaša. Tradiciju želimo da negujemo i zato je junu pripao Kalemegdan.
Tokom čitave godine KK Crvena zvezda mts brine kroz brojne akcije o  socijalno-ugroženima i podstiče ne samo Zvezdaše, već i čitavo društvo, da je neophodno pomoći istinskim herojima koji vode najvažnije bitke. Posete dečijoj onkologiji, fantastična saradnja sa Specijalnom Olimpijadom Srbije, nedavna poseta dečijoj klinici u Tiršovoj… samo su neke od društveno-odgovornih akcija koje je Crvena zvezda uz pomoć svojih partnera organizovala i u njima i učestvovala. Jul posvećujemo društvenoj-odgovornosti kao još jedan podsticaj za sve da se nađu onima kojima je pomoć preko potrebna.
Avgust je takmičarski miran mesec, vreme odmora, ali  mislima je uvek Crvena zvezda, naš ponos i ponos grada Beograda.
A, onda se zahuktaju crveno – beli koji kreću u novu sezonu. Lopta je tada u njihovim rukama, ali i našim, u rukama svih Zvezdaša koji svi zajedno kreću u nove pobede, počevši od septembra.
oktobru kreće ono pravo, sa loptom u rukama izlazimo na teren i započinje nova sezona na dva fronta.
Novembar nam godinama unazad donosi prve najveće izazove i veliku borbu pa je to i pravo vreme za dobro poznate navijačke stihove ’’Ajde, igraj i bori se’’
Decembar je vreme praznika i porodice. Zajedno slavimo velike pobede i proživljavamo poraze, ali smo na kraju uvek svi zajedno jedna velika crveno – bela porodica. Na to smo posebno ponosni.
Cena kalendara je 299,00 dinara, a prodajna mesta su sledeća:
– FAN STORE (Online prodaja www.kkczstore.com), kao i na štandovima FAN STORE u hali ’’Aleksandar Nikolić’’ tokom utakmica 30.12. protiv Budućnosti i 02.01. protiv Limoža
– Mali Kalemegdan
– DUFRY prodajno mesto na Aerodromu Beograd
– RED STAR Shop , Stadion ’’Rajko Mitić’’ i u ulici ’’Kralja Milana’’
Sve ovo čeka vas u novom kalendaru KK Crvena zvezda mts za 2019. godinu, ali i puno skrivenih detalja. Pozivamo vas da otkrijete simbole i ukrasite vaš dom crveno – belim bojama.