Važne informacije pred nedeljnu utakmicu

Važne informacije i podsetnik za navijače pred utakmicu 20.kola ABA lige Crvena zvezda mts – Partizan NIS.

KK Crvena zvezda mts organizuje u nedelju još jednu utakmicu povišenog rizika, meč 20. kola ABA lige sa ekipom Partizan NIS.
Klub ovom prilikom još jednom podseća navijače da sportski fer i korektno bodre svoj tim, da naprave prepoznatljivu atmosferu koja krasi utakmice našeg tima, bez ubacivanja tvrdih i mekih predmeta na parket, koji bi mogli da koštaju klub nepotrebnih novčanih kazni.
Takođe, KK Crvena zvezda mts još jednom podseća na sve činjenice koje prethode ovoj utakmici:
– Na sastanku bezbednosti sa predstavnicima MUP Republike Srbije, ostalim bezbednosnim strukturama i predstavnicima KK Partizan NIS, dogovoreno je da se meč 20.kola ABA lige organizuje bez gostujućih navijača, kao i prethodni meč koji je organizovao KK Partizan NIS.
– KK Crvena zvezda mts dobio je za prvu utakmicu, koja je odigrana u novembru 2018.godine u organizaciji KK Partizan NIS 12 karata za predstavnike kluba.
– U skladu sa prethodno navedenim, i principom reciprociteta, KK Partizan NIS dobio je 12 karata za članove svoje uprave, za utakmicu koju organizuje KK Crvena zvezda mts.
-Svako ko poseduje kartu za meč Crvena zvezda mts –Partizan NIS biće u mogućnost da uđe u halu, samo na ulaz i u sektor za koju poseduje kartu. Nikakvih prelazaka iz sektora u sektor hale, u skladu sa preporukama MUP-a i agencija za obezbeđenje neće biti dozvoljeno!
– Svi vlasnici karata za ovu utakmicu, mole se da dođu ranije u dvoranu zbog detaljnih kontrola na ulazima dvorane „Aleksandar Nikolić”.
– Kapije dvorane „Aleksandar Nikolić” biće otvorene od 15.30 časova, utakmica Crvena zvezda mts – Partizan NIS počinje u 18 časova.