Crveno-beli izjednačili sopstveni rekord

Košarkaši Crvene zvezde mts okončali su ligaški deo ABA lige sa učinkom od samo jednog poraza u 22. kola. Na taj način crveno-beli su izjednačili sopstveni rekord iz sezone 2016/17 kada je Crvena zvezda bila prva u ABA ligi sa učinkom 25-1.

Košarkaši Crvene zvezde mts okončali su ligaški deo sezone 2018/2019 u ABA ligi pobedom protiv Mega Bemaksa i to u velikom stilu. Crveno-beli su na taj način upisali 21. pobedu u regionalnom takmičenju i sa samo jednim porazom izjednačili sopstveni rekord. Naime, u sezoni 2016/2017 Crvena zvezda je imala učinak 25-1, a taj jedinstveni skor sa samo jednim porazom u celoj sezoni je ponovljen ove takmičarske godine.
U poslednjih šest sezona Crvena zvezda mts u ABA ligi beleži izvrsne rezultate. Zanimljiv je podatak da je ukupan učinak kluba sa Malog Kalemegdana 131-17. Odnosno, 85.5 odsto pobeda u 148 utakmica.
U sezoni 2018/2019 Crvena zvezda je na domaćem terenu bila impresivna. Na 11 utakmica upisala je isto toliko pobeda savladavši sve rivale i na taj način su crveno-beli pokazali koliko im znači domaći teren. Zato, u plejofu ta prednost može da donese neophodnu prevagu. Uz adekvatnu i prepoznatljivu podršku, Crvena zvezda će pokušati da vrati trofej ABA lige u svoje vitrine.
Već naredne subote kreće plejof, a rival je Partizan Nis. Impresivan učinak 21-1 u ligaškom delu ABA lige sada ostaje iza nas, rekord ostaje upisan u zlatnim knjigama, a kreću odlučujuće borbe.
Podrška je neophodna i samo zajedno možemo do cilja. Zvezdaši, vidimo se u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’!