Da tribine budu šesti igrač

KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače i simpatizere kluba da fer i sportski navijaju u prvoj utakmici polufinala. Kapije hale otvaraju se u 17 časova, nema prelaska iz sektora u sektor, po propozicijama takmičeja nema gostujućih navijača.

KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače i simpatizere kluba da u večerašnjoj utakmici, koja je od izuzetne važnosti za crveno-bele, sportski navijaju i naprave sjajan ambijent koji će ekipi pomoći da dođe do vredne pobede.
Klub podseća da karata za prvu utakmicu polufinala plej ofa više nema, jer je interesovanje za ovaj meč bilo ogromno.
Kapije dvorane „Aleksandar Nikolić” biće otvorene u 17 časova, a KK Crvena zvezda mts još jednom podseća da će svako ko poseduje kartu za ovaj meč, moći da uđe samo na deo tribine za koji poseduje kartu!
Prelaska iz sektora u sektor, kao ni sa tribine na tribinu NEĆE BITI MOGUĆE,  a na sastanku sa svim bezbednosnim strukturama i predstavnicima MUP RS, kao i sa predstavnikom ABA lige, još jednom je zaključeno da svi klubovi u plej ofu moraju da se pridržavaju propozicija takmičenja, po kojim organizovanog dolaska gostujućih navijača NEMA!
Zato KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje na sve navijače i simpatizere našeg kluba da dođu u halu na vreme, fer i sportski navijaju za Crvenu zvezdu, i u skladu sa sloganom koji važi za ovu utakmicu OBOJE HALU U CRVENO i pomognu svom timu da dođe do pobede.
KK Crvena zvezda mts