Prodaja karata od nedelje – interesovanje nezapamćeno!!!

Prodaja karata za peti meč finala plej ofa ABA lige koju Crvena zvezda mts igra za titulu u ponedeljak, počinje u nedelju od 12 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Interesovanje navijača crveno-belih je nezapamćeno, a za ovu utakmicu bio bi ispunjen i stadion “Rajko Mitić”!

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve Zvezdaše da prodaja karata za petu finalnu utakmicu  ABA lige protiv Budućnosti počinje u nedelju od  12 časova, i to u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.
KK Crvena zvezda mts dočekaće Budućnost Voli u poslednjoj utakmici finala plej ofa  ABA lige.
Crveno-beli su imali dve prilike u mečevima 3 i 4, vodili zasluženo na tim utakmicama, ali se ta prednost volšebno “topila” u drugom poluvremenu, pa će šampion regionalnog takmičenja biti poznat u ponedeljak, nakon pete utakmice koja će se igrati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
Interesovanje za ovaj meč je nezapamćeno, i KK Crvena zvezda bi na osnovu trebovanja i zahteva zainteresovanih navijača našeg kluba, mogla da popuni i stadion “Rajko Mitić”!
Karte za petu finalnu utakmicu između Crvene zvezde mts i Budućnost Voli prodavaće se u nedelju od 12 časova u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu.
Takođe, pri svakoj kupovini neophodno je priložiti ličnu kartu prodavcu radi identifikacije i ističemo da jedna osoba može kupiti maksimalno dve karte:
TRIBINE A,B,C i D 500,00 dinara
PARTER B 800,00
VIP LOŽA 1500,00
PLAVA LOŽA 1200,00
BELA LOŽA 1000,00
POČASNO MESTO BOČNO I RED 5.000,00
POČASNO MESTO BOČNO II RED 4.000,00
POČASNO MESTO BOČNO III RED 3.000,00
POČASNO MESTO I RED 6.000,00
POČASNO MESTO II RED 5.000,00
Koliko je podrška navijača bitna u narednoj utakmici, pokazale su i prethodne utakmice u doigravanju. Ogromna podrška i veličanstvena atmosfera bile su vetar u leđa za crveno-bele košarkaše koji su tu pozitivnu energiju pretvorili u ubedljive pobedu. Pred košarkašima Crvene zvezde mts je jedan  korak koji može da znači trofej i koji rezerviše kartu za Evroligu gde je po mnogim kriterijumima našem klubu i mesto. Zato, Zvezdaši, svi u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’!!!
Još jednom ističemo da će Crvena zvezda mts i ovog puta u potpunosti poštovati propozicije ABA lige (Propozicije i Obaveze klubova učesnika plejofa ABA lige – Član 41.3). S toga, naglašavamo da bukvalno nijednom navijaču ekipe Budućnost Voli sa ili bez obeležjima kluba, neće biti omogućen ulaz u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’ bez obzira da li on došao organizovano ili samoinicijativno, takođe kao u prethodnim slučajevima, pred utakmice 1 I 2, neće biti dozvoljeno  grupisanje pripadnika delegacije Budućnosti u obližnjim lokalima, niti će im biti dozvoljen pristup dvorani. U skladu sa reciprocitetom, 3 (TRI) člana delegacije KK Budućnost bez dodatnih članova, biće u prilici da uđe u dvoranu.
KK Crvena zvezda mts još jednom se unapred izvinjava ukoliko neko od zainteresovanih navijača našeg kluba ne dođe do ulaznice, jer je potražnja za kartama za peti meč – nezapamćena!!!
KK Crvena zvezda mts