Crveno-beli tim te čeka, priključi se!

KK Crvena zvezda mts podseća sve mlade košarkaše da su prijave za Letnji košarkaški kamp i dalje u toku

KK Crvena zvezda mts neguje veoma lepu tradiciju održavanja Letnjeg košarkaškog kampa.
Najbolji treneri kluba i narednog leta biće u potpunosti u službi mladih i talentovanih košarkaša koji žele da unaprede svoje košarkaško umeće. Najbolja referenca je svakako ogroman broj mališana koji je u prethodnim godinama zadužio crveno-belu opremu i kao po pravilu uvek se vraćao na terene u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru.

Letnji košarkaški kamp Crvene zvezde mts će na leto biti održan u čak šest smena. Prva smena će biti održana u Vrnjačkoj Banji i to od 15.06 do 22.06.2019. Preostalih pet smena će biti održano na Zlatiboru gde je kamp, baš kao i u Vrnjačkoj Banji, u potpunosti prilagođen da polaznici imaju najbolje uslove za nesmetan rad. Termini održavanja kampa su sledeći:

Cena kampa je 250 evra (u dinarskoj protivvrednosti). I ove godine omogućeno je plaćanje na rate sve do odlaska na kamp. Za sve zainteresovane obezbeđen je popust od 10 odsto uz člansku kartu ”Zvezdaš”.
U cenu kampa uračunate su sledeće pogodnosti:

Za sve dodatne informacije i prijave na Letnji košarkaški kamp Crvene zvezde mts kontakt lice je koordinator kampa Aleksandar Basta.

Kontakt telefon: +381/66-325-955
E-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs
Crveno-beli tim te čeka, priključi se!