Lazić: Nije bilo dileme, razmišljao sam sekundu

Kapiten KK Crvena zvezde mts potpisao je novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Prema sopstvenom priznanju Branko Lazić ni jednog momenta se nije dvoumio.

KK Crvena zvezda obogatio je trofejnu klupsku vitrinu sa još tri trofeja. Nedavno je osvojena peta uzastopna titula šampiona Srbije, pre toga i četvrti trofej ABA lige, kao i Superkup regionalnog takmičenja. Svi ovi trofeji vezuju se za jedno ime, a to je kapiten crveno-belih Branko Lazić. U prethodnih osam godina oborio je mnogo rekorde, a godine koje dolaze doneće i nove koji će se teško oboriti. Lazić je u klupskim prostorijama u ponedeljak potpisao novi trogodišnji ugovor, a da li je bilo i kakve dileme oko toga:
’’Ne, razmišljao sam jednu sekundu’’, rekao je kratko, ponosno i efektno kapiten Crvene zvezde i istinski lider generacija kluba sa Malog Kalemegdana koje su ispisvale istoriju.
Naviknut na uspehe, ali svestan da je svaki od 14 osvojenih trofeja crveno-belih bio plod ogromnog rada govorio je o očekivanjima za narednu sezonu:
’’Očekivanja su najviša moguća, ali sa druge strane sigurno da nam sledi formiranje ekipe, period privikavanja i pripreme. Cilj je da se na najbolji mogući način pripremimo, baš kao što smo uradili i prethodne sezone. Sada će biti u toliko drugačije jer igramo Evroligu, više utakmica, ali očekujemo da na domaćem terenu imamo veliku podršku navijača i da u najjačem evropskom takmičenju nastavimo gde smo stali pretprošle godine’’, istakao je Lazić.
Pred ’’ministrom odbrane’’ su još tri godine ugovora i još mnogo utakmica.
’’Kada se okonča ovaj ugovor dolazimo na 11 godina i to je već ozbiljan broj, ali razmišljaćemo o tome za tri godine. Sada se koncentrišemo na početak nove sezone’’, zaključio je Branko Lazić.