Zvezdaši, hvala!

KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se navijačima na bezrezervnoj podršci koja je vodila naš klub do tri trofeja i velikog povratka u Evroligu.

KK Crvena zvezda mts osvojio je u sezoni 2018/2019 tri trofeja, a onaj najbitniji u ABA ligi bio je vredan mesta u Evroligi. Velika posvećenost menadžmenta kluba, stručnog štaba na čelu sa trenerom Milanom Tomićem i sjajnih 15 igrača, rezultovala je trofejima i povratkom na elitnu košarkašku mapu. Ipak, sve to bi bilo nedovoljno bez vetra u leđa koji nije stajao ni kada je bilo teško i kada su svi izgledi bili protiv nas. Kako smo svi sa ponosom isticali imali smo šestog igrača na terenu uvek i bez kompromisa, takva strast, taj huk koji ima samo Crvena zvezda nosio nas je do vrha regiona i vrha Srbije.
Cele sezone, kao i godinama unazad bili smo velika crveno-bela porodica. Domaći teren smo branili i odbranili. U ABA ligi i Superligi Srbije pred Zvezdašima nismo osetili gorčinu poraza. U plejofu ABA lige savladani su veliki rivali – Partizan i Budućnost. U odlučujućim utakmicama huk sa tribina je nosio crveno-bele šampione do ubedljivih pobeda. Ni malo slučajno, lojalnost i ljubav prema Crvenoj zvezdi ni ovog puta nije pala na velikom ispitu.

Zbog toga KK Crvena zvezda mts kaže jedno veliko – Zvezdaši, hvala! Hvala za podršku, lojalnost, veru u nas i želju da vratimo naš klub u evroligašku mapu. Mi smo to zaslužili!

Vreme je da se okrenemo novim izazovima koje nosi sezona 2019/2020. Menadžment KK Crvena zvezda mts i na delu pokazuje koliko ceni lojalnost navijača pa je zato spremljen poseban popust na godišnje karte za sve ’’sezonce’’.
Više o tome, a i ostale servisne informacije možete pronaći na sledećem linku. Pretprodaja počinje u ponedeljak od 12 časova.
Vidimo se!