Turnir sponzora kluba na Malom Kalemegdanu

KK Crvena zvezda mts organizovao je u subotu košarkaški turnir „3 na 3“ za sve sponzore i prijatelje kluba, koji su i na ovaj način druženjem na terenu želeli da obeleže kraj izuzetno uspešne, ali i naporne sezone takmičarske sezone..

Sponzori KK Crvena zvezda mts su bili uz klub tokom svih godina u kojima je naš klub rastao do današnjih visina i standarda, a to su trofeji, redovni nastupi u Evroligi, velika podrška navijača na utakmicama i poverenje Zvezdaške populacije za ono što klub radi.
Zato je nakon radnog sastanka koji je održan na početku sezone upravo sa sponzorima i dugogodišnjim (i novim) partnerima kluba u BasketLendu, turnir na terenima na Malom Kalemegdanu možda i pravi način da se zaokruži još jedna odlična sezona KK Crvena zvezda.
Za turnir „3 na 3″ vladalo je veliko interesovanje naših sponzora i poslovnih partnera, pa su se tako za medalje i nagrade (suveniri i pokloni kluba) borile ekipe: MTS-a, Idee, Dunav Osiguranja, Državne Lutrije Srbije, Auto Čačka, Aerodroma Beograd, Bel Medic-a, CashBack-a, volontera KK Crvena zvezda, predstavnika marketinga kluba, Java kafe…
Nakon tročasovnih eliminacionih borbi, uz dosta muzike i dobre zabave, najviše su pokazale ekipe Java kafe, MTS-a, Dunav Osiguranja i ekipe Auto Čačka, a u velikom finalu slavila je tim Java Kafe koja je savladalo ekipu MTS-a.
Ovo je prvi put da je KK Crvena zvezda na ovakav način organizovala druženje sa svojim sponzorima, i to na terenima kluba na Malom Kalemegdanu, a da je i našim poslovnim prijateljima prijala ovakva vrsta druženja govore i pojedini akteri ovog turnira:
Miloš Dukić, MTS: „Turnir je odlično koncipiran, valjalo bi da se družimo i češće.Odlična je bila i ona uvertira na početku sezone kada smo se družili i kada ste upriličili susret sa sponzorima i na Čukaričkoj Padini. Ovo je lepa kruna uspešne sezone i zaista je bilo dobro uprkos vremenskim uslovima i velikoj sparini. Hvala Crvenoj zvezdi još jednom, zovite nas i češće uvek ćemo se odazivati”
Marija Gvozden, BelMedic: „Originalno je zaista, voleli bi da nas i sledeći put pozovete na učestvujemo na ovakvim akcijama, zabavno izuzetno, možda sledeći put da bude više učesnika u jednoj ekipi i malo više devojaka. Obavezno nastavite ovu praksu, super je bilo druženje, košarka i zabava”.
Dušan Janković, Auto Čačak:” Ideja odlična, moja ekipa i ja smo vrlo zadovoljni iako smo osvojili četvrto mesto. Bilo bi još bolje da se organizuje i neko treće poluvreme i malo piva, doduše bilo ga je puno na proslavi titule, ali lepo smo se družili i na ovaj način”.
Crvena zvezda mts će i u naredom periodu i na vovaj način graditi odnos sa prijateljima kluba, koji su uz nas i kada je teško i kada je lepo, jer smo svi zajedno došli do ovog velikog uspeha!
KK Crvena zvezda mts