Simanić Zvezdin do 2021!

Supertalentovani krilni centar Boriša Simanić, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom, u kojoj ostaje najmanje još dve sezone!

Prvotimac Crvene zvezde mts Boriša Simanić produžio je ugovor sa crveno-belima na još jednu sezonu, i ostaje u klubu do 2021!
Supertalentovani krilni centar tako će nakon produžetka aktuelnog ugovora koji ima važnost još jednu sezonu (do 2020.) ostati na Malom Kalemegdanu još jednu godinu i biti deo prvog tima još najmanje dve sezone!
Novim potpisom ugovora, KK Crvena zvezda mts nastavlja sa tendencijom da sačuva nukleus tima koji je izneo veliki teret u sezoni 2018-2019 i doneo klubu tri trofeja u upravo završenoj sezoni.
Boriša Simanić je „dete Crvene zvezde” u koju je stigao iz Ljubovije krajem 2013. godine, a paralelno sa nastupima u juniorskoj selekciji crveno-belih u koju je stigao kao jedan od najtalentovanijih igrača Evrope u svom godištu (rođen 20.marta 1998.godine) nastupao je za prvi tim FMP-a i sakupljao neophodno iskustvo.
Sa juniorskom selekcijom bio je prvak Evrope 2014.godine u Milanu, a dve godine kasnije kao MVP turnira u Berlinu igrao je finale istog takmičenja sa Crvenom zvezdom.
Od sezone 2015-2016 nastupao je standardno za prve timove Crvene zvezde i FMP-a, dok je punu afirmaciju stekao u upravo završenoj sezoni, u kojoj je bio važan deo uspeha Crvene zvezde koja je osvojila 3 trofeja.
U ABA ligi Boriša Simanić (krilni centar 209cm) je odigrao svih 30 mečeva u prošloj sezoni, a bio je i važan deo ekipe koja je nastupala u Superligi Srbije, kao i u Evrokupu. Produženjem ugovora KK Crvena zvezda mts pokazala je da ima puno poverenje u 21-godišnjeg igrača, pred kojim su nakon postepenog rasta i sazrevanja, najbolje košarkaške godine.