ABA raspored – Crvena zvezda kreće iz Beograda

Poznat raspored odigravanja utakmica u regularom toku ABA lige jtd. Crvena zvezda mts kreće u odbranu titule iz Beograda utakmicama sa Primorskom SIXT i ekipom Budućnost VOLI.

Na sednici Skupštine ABA lige u Banja Luci određen je kalendar takmičenja u regionalnom takmičenju u sezoni 2019-2020.
KK Crvena zvezda mts kao aktuelni šampion ABA lige sezonu otvara utakmicom sa novajlijom u takmičenju ekipom Primorske SIXT u renoviranoj dvorani „Aleksandar Nikolić”.
Prva runda takmičenja predviđena je da se odigra u periodu od 04.10.2019 do 07.10.2019.godine.
KK Crvena zvezda mts takođe će kao branilac trofeja, uzeti učešće na Superkupu ABA lige koji će se od 26-29.09.2019.godine igrati u dvorani „Dražen Petrović” u Zagrebu.
U drugoj rundi ABA lige, KK Crvena zvezda mts dočekaće ekipu Budućnost VOLI u Beogradu, u trećem je gost ekipi Krke u Novom Mestu, dok u dvoranu „Aleksandar Nikolić” u četvrtoj rundi stiže ekipa Mega Bemaksa…

Takmičarsku sezonu KK Crvena zvezda mts nakon Superkupa zvanično počinje utakmicom 1.kola Evrolige koja je na programu 03.10.2019.godine. Raspored Evrolige biće objavljen tokom ove nedelje.

O detaljnim terminima, tačnim datumima odigravanja utakmica, KK Crvena zvezda mts oglasiće se naknadno čime bude dobio kompletan raspored iz kancelarije ABA lige.

KK Crvena zvezda mts