Velika pobeda Kuzme, utakmica se nastavlja!

Prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je u četvrtak na kućno lečenje. Lekari izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-belih, koji oporavak nastavlja u društvu porodice, ali uz konstantne kontrole i nadzor lekara.

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u četvrtak uveče na kućno lečenje.
Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu.
Klub se još jednom zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.
Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje.
KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi, koja je na sreću okončana velikom pobedom našeg „Kuzme”.
KK Crvena zvezda mts