Letnji kampovi uspešni, idemo dalje!

KK Crvena zvezda mts održao je Letnji košarkaški kamp u rekordnih šest smena. Veliki broj mališana vredno je radio, a iskustvo i znanje koje su dobili od Zvezdinih trenera će biti neprocenjivo u njihovom košarkaškom razvoju.

KK Crvena zvezda mts i ovog leta bio je u mnogome posvećen mališanima. Dok su stručni štab i prvotimci bili na zasluženom odmoru nakon naporne sezone, menadžment kluba vredno radio i gradio zidine ciglu po ciglu, navijači nestrpljivo iz minuta u minut pratili aktivnosti na ’’letnjoj pijaci’’… u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru se vredno radilo.

Treneri mlađih kategorija Crvene zvezde imali su pune ruke posla. Rekordnih šest smena okupio je veliki broj mališana koji su želeli da zaduže crveno-belu opremu, bili spremni za vredan rad i upijali svaki zlata vredan savet. Snažan utisak na mlade košarkaše ostavili su i prvotimci Crvene zvezde Filip Čović, Nemanja Nenadić i Ognjen Dobrić koji su posvetili svoje slobodno vreme radu sa njima i neumorno odgovarali na svako pitanje koje će značiti mališanima u njihovom košarkaškom razvoju.

Pored vrednog rada i vrednih saveta, bilo je prostora i za dobru zabavu, ali i takmičarski deo. U svakoj smeni nadmetali su se mladi košarkaši koji su se međusobno nadmetali i na najbolji način primenjivali stečeno znanje.

Bilo je vremena i za aktivnosti van terena. Slobodno vreme je korišćeno na najrazličitije aktivnosti. Šetnje prelepom prirodom Vrnjačke Banje i Zlatibora, bazen, odbojka na pesku… Sporti duh ni u jednom trenutku nije napuštao mlade Zvezdaše koji su dolazili iz različitih država regiona.

Crvena zvezda je i na ovaj način pokazala koliko polaže u rad sa mladim košakašima, a to je jedna od osnova sistema koji je doneo toliko uspeha i trofeja prethodnih godina. Pored toga što su brojni prvotimci trasirali svoj put kroz mlađe kategorije u crveno-belom dresu pa sve do evroligaških parketa, brojne klupske akcije kao što su ’’Otvorena vrata’’ i ’’Javni časovi škole košarke’’ bili su u potpunosti posvećeni mladim košarkašima i bili potpuno besplatni. Za najbolje moguće uslove na ovom Letnjem košarkaškom kampu pobrinuli su se i Zvezdini partneri Champion, IDEA i Voda Vivia.
Nastavljamo dalje! Novi Javni čas škole košarke je pred nama i svi ste pozvani!