Poklon za najvernije, utakmica sa Mornarom!

KK Crvena zvezda mts spremio je iznenađenje za sve vlasnike sezonskih ulaznica (takmičarska sezona 2019-2020) i vlasnike članskih karata kluba, pošto će svi oni biti u prilici da pogledaju prijateljsku utakmicu koju Crvena zvezda igra u nedelju protiv ekipe Mornara!

KK Crvena zvezda mts spemio je iznenađenje za sve vlasnike sezonskih ulaznica (takmičarska sezona 2019-2020) i vlasnike članskih karata kluba, pošto će svi oni biti u prilici da pogledaju prijateljsku utakmicu koju Crvena zvezda igra u nedelju protiv ekipe Mornara!
Poslednji test meč crveno-belih pred nastavak priprema i put u Atinu na mečeve sa Olimpijakosom i Peristerijem, igra se u nedelju od 19 časova u „Štark Areni”.
Tim je klub nastavio sa praksom da nagrađuje vlasnike sezonskih ulaznic i članskih karata, koji će za ovaj meč bez obzira na mesto koje su rezervisali za narednu sezonu, nedeljni meč moći da pogledaju prvi novi tim Crvene zvezde koji ulazi u sezonu u kojoj će se takmičiti u Evroligi, ABA ligi, ABA liga Superkupu, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.
Za utakmicu Crvena zvezda mts – Mornar Bar biće isključivo otvoren NIVO 200 sa severne strane (ulazi od 213 do 218), a ulaz u halu moguć je već od 17.30 časova. Istovremeno klub je omogućio mogućnost kupovine , svima koji žele da budu vlasnici sezonske karte, a to još uvek nisu učinili, da to urade i u nedelje u „Štark Areni”  pre i tokom utakmice, gde će biti otvoreno prodajno mesto, a novi kupci takođe upisivani i u članstvo kluba.
Ulazak na utakmicu omogućen je svim vlasnicima sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020 i vlasnicima članskih karata KK Crvena zvezda. Dođite i pozdravite novi tim crveno-belih u duelu sa ekipom Mornara koja je tokom prelaznog roka, oformila izuzetno kvalitetan i jak sastav.
Klub istovremeno podseća da je prodaja sezonskih ulaznica i Evroliga paketa po izuzetno povoljnim cenama počela 2.septembra i trajaće do 20.septembra ove godine. Paralelno sa početkom prodaje koja poput pretprodaje za sada ima izvanredan odziv kod navijača Crvene zvezde
Sve potrebne i detaljne informacije o cenama, radnom vremenu prodajnih mesta možete pogledati klikom na sledeći link
Požurite i obezbedite svoje mesto i brojne pogodnosti kao vlasnik sezonske ulaznice i bodrite  Crvenu zvezdu!!!