Media dej Evrolige iz našeg ugla

’’Štark arena’’ je prethodne nedelje bila centar evroligaške košarke. U organizaciji KK Crvena zvezda mts održan je Evroligin Media dej koji će nam u budućnosti doneti veliki broj veoma interesantnog sadržaja.

KK Crvena zvezda mts vratio se u Evroligu na velika vrata. Protekle sezone crveno-beli su osvojili tri trofeja, a onaj u ABA ligi krunisan je povratkom u najelitnije evropsko takmičenje. Organizacija sa Malog Kalemegdana oberučke je prihvatila izazov da još jednom dokaže da je Crvenoj zvezdi mesto u Evroligi, a svojevrsni početak sezone predstavljao je Media dej koji je u nedelju održan u ’’Štark areni’’.

Menadžment kluba pobrinuo se da ispuni sve zahteve Evrolige čiji su predstavnici u velikom broju došli u Beograd za potrebe stvaranja sadržaja koji će se emitovati naredne sezone. Naravno, kretivni tim Crvene zvezde, kao i partneri kluba, imali su svoj prostor za snimanje i fotografisanje. U narednom periodu imaćete priliku da putem zvaničnih društvenih mreža kluba vidite do sada neviđeni sadržaj, nešto u potpunosti novo i inovativno, a za početak pogledajte video zapis koji predstavlja sažetak događaja na Evroliginom media deju. Imaćete priliku da vidite kako su izgledala snimanja iza kulisa, ali i spektakularno predstavljanje novih dresova KK Crvena zvezda mts za narednu sezonu.

Uživajte uz kadrove iz ’’Štark arene’’, uz podsećanje da su sezonske karte i dalje u prodaji. Zauzmite svoje mesto na utakmicama Crvene zvezde jer nas očekuje još mnogo spektakularnih i istorijskih utakmica.

Euroleague Media Day KK Crvena zvezda