Kadeti Crvene zvezde preko derbija do cilja

Kadetska selekcija KK Crvena zvezda nakon Dinamika, pobedila u subotu i vršnjake iz Partizana i osigurala plasman u jedinstvenu ligu Srbije. U derbiju 78:54 uz 22 poena Brankovića i 20 Šaranovića. U nedelju od 14 sati protiv Zemuna.

Kadetska selekcija Crvene zvezde kvalifikovala se u jedinstvenu ligu Srbije, pošto je u subotu na kvalifikacionom turniru zabeležila i drugu pobedu, i time pre poslednjeg dana kvalifikacija došla do glavnog cilja i plasmana.
Crveno-beli su u subotu posle sjajne igre savladali vršnjake Partizana 78:54, pa su nakon uvodnog trijumfa protiv Dinamika 78:66 u petak, ostvarili glavni cilj.
U subotu u derbiju bilo je 78:54 (25:17,18:8,23:17,12:12) uz 22 poena kapitena Brankovića i 20 poena Šaranovića.
Kadetska selekcija Crvene zvezde igra kvalifikacije u grupi sa ekipama Zemuna, Partizana i Dinamika, a u nedelju u poslednjem kolu, crveno-bele očekuje meč sa ekipom Zemuna od 14 časova.
Kadete Crvene zvezde od ove sezone kao prvi trener predvodi Miloš Obrenović, nekadašnji prvi trener Slobode iz Užica, Varde iz Višegrada i prvi trener mlađih selekcija turskog Banvita. Uz tu ulogu u Bandirmi je bio i pomoćnik prvog trenera Banvita.
Miloš Obrenović je rođen u Užicu 12.05.1988.godine, i ove sezone obavljaće ulogu prvog trenera kadeta crveno-belih, sa kojima je tokom ovog vikenda ostvario jedan od zacrtanih ciljeva za ovu sezonu.