Nova radionica KK CZ i sponzora kluba

Po četvrti put održan sastanak klupskih partnera i sponzora i predstavnika KK Crvena zvezda.

KK Crvenazvezda mts četvrtu godinu zaredom okupio je klupske partnere na sada već tradicionalnom sastanku. Cilj je bio sumiranje urađenog u dosadašnjem periodu, kao i prethodnoj sezoni, ali i dogovor o daljim koracima.
Pored uspešnog poslovnog sastanka i ovog puta ni dobra zabava nije izostala.
KK Crvenazvezda mts izrazito je ponosan što uz sebe okuplja kompanije i ljude koji predstavljaju one najbolje u svojim branšama u regionu.
Klub, kao i njegovi partneri vode se motivom da najbolji idu uz najbolje, a preduslov za tako nešto je da svi funkcionišemo kao jedan tim.
Baš sa tom idejom menadžment kluba, ovoga puta pojačan i prvotimcem Ognjenom Kuzmićem i novim sportskim direktorom Žarkom Čabarkapom.
Predstavnici njegovih partnerskih kompanija okupili su se ponovo u dvorani ’’Basket Lend’’. Kroz sažetu prezentaciju klupskim partnerima je predočeno sve što je urađeno u minulom periodu, gde postoji prostor za dalji zajednički napredak,kao i šta su planovi kluba u narednom periodu i sezoni koja će biti puna obaveza i velikih utakmica.
Naravno, svoje minute naši prijatelji i sponzori iskoristili su ovoga puta umesto za igricu, za neformalno druženje, da postave pitanja i saznaju dodatne informacije,i nešto više o planovima kluba u novoj Evroligaškoj sezoni. Ono što je jako važno, iskoristilisu i priliku da daju nove ideje i smernice, jer svrha ovakvih sastanaka i jeste zajedničko delovanje jednog – pobedničkog tima!
“Velika nam je čast što smo postali deo crveno-belog tima. Prvi put smo deo ove radionice i jako nam se dopada ovaj koncept, kao i način komunikacije koji KK Crvena zvezda ima sa svojim partnerima. Nadamo se da će saradnja biti uspešna i da ćemo zajedno kreirati mnogobrojne akcije kako bismo promovisali i našu kompaniju i Crvenu zvezdu” istakla je Slavica Katanić, iz kompanije Auto Garant Čačak.
Ispred kompanije Hell Energy, koja je ove sezone postala novi  partner našeg Kluba, radionici je prisustvovao direktor Vladimir Radosavljević:
“Radujemo se prilici da budemo deo Zvezdinog tima u novoj sezoni u Evroligi i želimo da budemo dodatna energija našem partneru na putu kao stvarenju ciljeva i u pohodu na nove trofeje!”
I ovim putem KK Crvena zvezda mts se zahvaljuje svim svojim partnerima za nesebičnu pomoć i podršku u svakodnevnom funkcionisanju kluba.Bez njih kontinuitet osvajanja trofeja ne bi bio moguć, a verujemo da će naša saradnja biti uspešna kao i do sada. Veliko hvala uz obećanje da će klub svakim danom težiti da njegovi partneri budu i dalje ponosni što su deo šampionskog tima sa ogromnom armijom navijača.

 

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1179788644158193664

 

https://www.instagram.com/p/B3KaA29ibyu/?utm_source=ig_web_copy_link