Neviđeni spektakl obasjao Štark arenu

KK Crvena zvezda mts priredio je svojim navijačima spektakularnu najavu utakmice sa do sada neviđenim audio i vizuelnim doživljajem.

KK Crvena zvezda mts najavio je uoči utakmice nešto do sada neviđeno na ovim prostorima i to ostvario. Menadžment kluba pobrinuo se da uoči utakmice ’’Štark arena’’ dobije potpuno novi izgled. Kada su se utišala svetla, čula se samo grmljavina navijača, a onda su redom krenuli da izlaze crveno-beli…
Prvi je na teren istrčao kapiten Branko Lazić, kako i dolikuje, a grb na centru poprimio je fenomenalne efekte, a pored njega izašla je slika kapitena sa imenom i brojem. ’’Štark arena’’ ostala je bez daha, dok su se ređali prvotimci Crvene zvezde, sevali su blicevi sa svih strana.
Ambijent u hali se dodatno podgrejao, a atmosfera doživela usijanje kada je predstavljen na spektakularan način i trener Milan Tomić. Nakon toga usledila je popularna Aida i prvo sudijsko podbacivanje. Bio je to spektakl koji će se prepričavati. Jedinstven video i audio doživljaj za sve ljubitelje crveno-belih boja kojih je u dvorani bilo čak 16.879.
Evroligo, dobrodošla nazad u Beograd!