Crvena zvezda mts i NBA 2K u Delta Sitiju

KK Crvena zvezda i ove godine učestvovao je na sada već tradicionalnom turniru “NB 2K koji je održan u holu “Delta City-ja” u utorak.

Ove godine crveno-bela košarkaška sekcija došla je u pojačanom sastavu, pošto su osim prvotimaca u ovoj akciji učestvovale i košarkašice i kadeti KK Crvena zvezda.

Uz brojne zaljubljenike Crvene zvezde i sada već globalno izuzetno popularne igrice “NBA 2K” na turniru su rat , ali onaj virtuelni na košarkaškom terenu, ovoga puta džojsticima, vodili i prvotimci crveno-belih Lorenzo Braun, Čarls Dženkins, Ognjen Kuzmić I Nemanja Nenadić.

Jedan od prvotimaca koji je odmah izrazio želju da učestvuje u ovoj akciji KK Crvena zvezda mts bio je Lorenzo Braun inače pasionirani ljubitelj ove igrice, koji je u polufinalu bio bolji od Nenadića. Sa druge strane, Čarls Dženkins je savladao Ognjena Kuzmića u drugom polufinalu, a posle velike borbe u finalu Lorenzo je opravdao ulogu favorita koju je samonicijativno dodelio sebi i trijumfovao u velikom finalu ovogodišnjeg turnira “NBA 2K”.

Uz dobru zabavu, brojne autograme I fotografije koje su podelili u novobeogradskom poslovnom centru “Delta City” sa navijačima našeg kluba, igrači Crvene zvezde mts nisu zaborali i osnovni zadatak za ovu nedelju – utakmicu sa Valensijom:

Očekuje nas još jedna teška utakmica, stiže Valensija dobar tim, uostalom svi koji su uzeli učešće I igraju ove sezone Evroligu imaju veliki kvalitet. U to smo se uverili I u prethodnih 10 kola, bukvalno svako može svakoga da pobedi, bio domaćin ili gost. Pobeda u Kaunasu nam znači mnogo, nastavili smo sa dobrom igrom i protiv Mornara koji je vrlo neugodan tim sa puno odličih napadača, a sada nas očekuje Valensija osvajač Evrokupa, tim koji se pojačao sa nekoliko vrlo dobrih igrača i koji je takođe napadački vrlo opasan. Potrebna nam je podrška, imamo I povređenih igrača, ali imamo dobru atmosferu, dobar tim i uz punu halu koja će da bude uz nas 40 minuta, verujem da možemo da nastavimo seriju pobeda” rekao je Ognjen Kuzmić.

Čarls Dženkins se osvrnuo na turnir NBA 2K koji je ove godine izgubio u finalu: “Znam da klub svake godine organizuje i ovakve vrste druženja i zabave sa navijačima. Ove godine sam izgubio u finalu, ali mi je drago da smo se dobro zabavili, i na drugi način približili navijačima koji nas podržavaju, I naravno očekujem ih i u četvrtak uveče u hali, jer sa njima svakako možemo lakše da dođemo do pobede nad Valensijom. Liga nije laka, igra se u jakom ritmu, prošla nedelja je bila jako teška,ali je završena na pravi način i sada treba da nastavimo u istom ritmu” rekao je Dženkins.

KK Crvena zvezda mts želi ovom prilikom da se zahvali svim partnerima koji su pomogli realizaciju ovogodišnjeg turnira: Hell-u “Delta City-ju” (koji je i ove godine bio pravi domaćin našem klubu), Naxi radiju, i svima koji su pomogli KK Crvena zvezda mts u organizaciji ovog turnira).