Crvena zvezda dočekuje FMP u jednom od derbija kola

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobede u Milanu, nisu imali previše vremena za odmor, a pripremu naredne utakmice počeli su već u Milanu, gde su odradili trening oporavka u petak.

Meč Crvena zvezda mts – FMP u okviru 10.kola ABA lige jtd igra se u nedelju od 18 časova u hali “Aleksandar Nikolić” a karte za jedan od dva derbija kola, puštene su u prodaju u petak u svim poslovnicama Tickets.rs po standardnim ABA liga cenama:

Naredni protivnik crveno-belih je izuzetno mlada ekipa, I jedno od najprijatnijih iznenađenja regionalnog takmičenja ove sezone, ekipa FMP-a.

Trener KK Crvena zvezda Dragan Šakota:

Igramo sa timom koji je ispred nas na tabeli, i sama ta činjenica izaziva maksimalan respekt. Moramo da im posvetimo punu pažnju, ali sa druge strane moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer se radi o mladoj i vrlo talentovanoj ekipi. Takve ekipe znaju u ovakvim utakmicama da prikažu i još više od svojih trenutnih mogućnosti. Uz sve to, odlično su vođeni sa klupe od strane njihovog trenera Vlade Jovanovića. Sve to govori da ćemo morati da odigramo dobro kako bi došli do bodova koji su nam važni u takmičenju, koje je za nas ponoviću, primarno“ rekao je trener crveno-belih.

Bili Beron:
Igraju odlično ove sezone, mladi su rastrčani i ambicizoni. Moramo dobro da se pripremimo za tu utakmicu. Taj tim je pun dobrih igrača, imaju dobre rezultate, pobeđuju, a protiv na papiru jačih ekipa od sebe su gubili u neizvesnim završnicama. Ono što mora da se ponavlja I postane standard je dobra igra u odbrani, kao što smo to uradili u MIlanu. Ovo je vrlo važna utakmica za nas i jedno od onih koje moramo da dobijemo” rekao je Beron i pozvao navijače da dođu i pruže podršku ekipi nakon velike pobede u Milanu, u duelu sa jednim od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka ABA lige.

Karte za ovaj meč osim u poslovnicama Tickets, prodavaće se i na dan utakmice na blagajni hale “Aleksandar Nikolić”.