One Team games – Crvena zvezda mts

Utakmice 13.kola Evrolige i 9.kola Evrokupa ove godine biće u potpunosti posvećene program društvene odgovornosti “ONE TEAM” koji za cilj ima poboljšanje kvaliteta i uslova života hiljada ljudi sa posebnim potrebama i socijalno ugroženih grupa ljudi.

KK Crvena zvezda mts ugostiće u četvrtak ekipu Baskonije Gasteiz u utakmici 13.kola Evrolige. Naš klub koji vrlo aktivno učestvuje u svim društveno-odgovornim akcijama i aktivnostima, ne samo u onima koji su vezani za EL, i ove godine će biti jedan od promoter ovih akcija koje su vrlo važne za naše društvo i pomoć svim licima sa posebnim potrebama, i svim pripadnicima ugroženih socijalnih grupa.

I ove godine, KK Crvena zvezda mts sve aktivnosti u cilju promocije “ONE TEAM” programa obaviće uz veliku pomoć svog višegodišnjeg partnera Specijalne Olimpijade.

U ovogodišnjem izdanju “ONE TEAM GAMES” učestvovaće svi klubovi koji nastupaju u Evroligi I Evrokupu (42 ukupno), a sve aktivnosti pre I tokom utakmice još jednom imaju za cilj da navijačima daju bolji uvid i shvatanje važnosti ovakvog rada  u lokalnim zajednicama.

Učesnici u lokalnim “One Team” programima biće aktivni učesnici zvaničnog predstavljanja startnih petorki, sudija i zvaničnog podbacivanja lopte, na svakoj utakmici Evrolige i Evrokupa tokom naredna tri dana. Tako će biti u 18.55 časova I u “Štark Areni” pred utakmicu Crvena zvezda mts – Kirolbet Baskonia Gasteiz. Osim aktivnosti tokom pauze u poluvremenu, svi igrači i učesnici utakmica obeležiće ovo kolo i važnost “One Team” programa na još jedan način – svi će nositi plave pertle na svojim patikama sa natpisom “Svi smo mi jedan tim”.

Takođe, svi igrači KK Crvena zvezda mts aktivno će učestvovati u dodatnoj promo kampanji dan pre utakmice u “Štark Areni” kako bi na još jedan način pomogli ovu važnu akciju za inkluziju ugroženih socijalnih grupa u naše društvo.

KK Crvena zvezda mts aktivni je učesnik svih aktivnosti “One Team” programa praktično od njegovog osnivanja 2012.godine, a u dosadašnjim akcijama učešće je uzelo skoro 20 hiljada ljudi.

Dođite da bodrite crveno-bele u važnoj utakmici Evrolige, koja ovoga puta ima i viši cilj!