Filip Anđušić crveno-beli do 2024.godine

KK Crvena zvezda mts osigurao je još jedan vredan potpis sa talentovanim igračem pred kojim je  budućnost srpske košarke .

Prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima u trajanju od 4 i po godine potpisao je Filip Anđušić, talentovani junior našeg kluba, Bivši  MVP kadetske lige Srbije i jedan od najtalentovanijih igrača u svom godištu (2002) u celoj Evropi na svojoj poziciji.

Filip je  visok 208 centimetara, može da pokriva pozicije krilnog centra i centra. Ponikao je u KK Pljevlja, a nakon toga je bio član KK Vizura, odakle je, iskazavši veliki talenat i perspektivu prešao prošlog proleća u Crvenu zvezdu.

Anđušić je tokom maja 2019.godine potpisao stipendijski ugovor sa KK Crvena zvezda mts i odmah pojačao juniorski tim crveno-belih za koji nastupa ove sezone sa velikim uspehom.

Prvim profesionalnim ugovorom sa KK Crvena zvezda Filip je vezao svoju budućnost i dalji košarkaški razvoj uz naš klub čiji je veliki navijač, a Crvena zvezda je još jednom pokazao da ima jasno postavljen sistem u kome je razvoj mladih igrača i njihovo potpisivanje prvih profesionalnih ugovora sa klubom, vrlo važan deo strategije i planiranja daljih koraka KK Crvena zvezda:

Izuzetna mi je čast i sreća, što sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Prilikom potpisivanja stipendijskog ugovora rekao sam da me čeka puno rada i treninga, kako bi se izborio za moju šansu u Crvenoj zvezdi. Sada kada sam vezao moju budućnost za Crvenu zvezdu, mogu jedino da nastavim da radim još više i napornije, jer tek sada idu najveći izazovi. Sa druge strane, gledajući mnoge igrače koji su prošli ovaj put pre mene, na meni je samo da radim i da se izborim za svoju šansu” rekao je Anđušić prilikom potpisivanja prvog ugovora sa crveno-belima.

KK Crvena zvezda želi puno uspeha Filipu Anđušiću, od koga puno očekuje u daljim nastupima u našem klubu u kome će ostati do 2024.godine.