Na derbi samo sa sezonskim kartama

KK Crvena zvezda mts domaćin je utakmice 18.kola ABA lige jtd sa Partizanom, a meč je proglašen utakmicom “povišenog rizika” nakon sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, koja se igra 03.02.2020.godine u dvorani “Aleksandar Nikolić” od 18 časova.

Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, a klub ovom prilikom obaveštava javnost, da KARATA U SLOBODNOJ PRODAJI NEĆE BITI, NITI ĆE BITI BILO KAKVE DISTRIBUCIJE BESPLATNIH DNEVNIH KARATA.

U ponedeljak u halu će moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena Zvezda kojih ove sezone ima u rekordnom broju koji praktično dostiže kapacitet hale “Aleksandar Nikolić”! dok je izuzetno mali kontigent dnevnih karata pripao  isključivo sponzorima i prijateljima kluba.

KK Crvena Zvezda ovom prilikom i za ovu utakmicu želi da nagradi za vernost sve vlasnike i kupce EL paketa koji važe za utakmice crveno-belih u “Štark Areni” koji će u ponedeljak imati svoja mesta u hali “Aleksandar Nikolić” po sledećem rasporedu:

Vlasnici Evroliga paketa 400 SEVER – ulaze na tribinu B Hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 400 JUG – ulaze na tribinu A hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 200 LOŽA SEVER – ulaze na tribinu Parter 4

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili kupovinom svoje sezonske karte, bez ikakvih izmena, uključujući i tribinu D i parter 4.

Shodno propozicijama takmičenja (tačka 3.10) i dogovoru sa sastanka bezbednosti na kome je bio prisutan i predstavnik KK Partizan,  gostujućih navijača neće biti, a klub podseća da je za takmičarsku sezonu 2019-2020 prodao i veliki broj sezonskih karata za tribinu D za najmlađe i njihove roditelje u okviru program Zvezdaš Junior!

 Takođe, shodno tački 3.6 propozicija takmičenja, službena lica KK Partizan NIS dobiće za njihove potrebe i na bazi reciprociteta, identičan broj karata kao za meč koji je odigran u novembru 2019. godine kada je domaćin bio Partizan i u skladu sa propozicijama takmičenja, i kapacitetom dvorane u kojoj se igra utakmica.

KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu uz fer i korektno i sportsko navijanje, dođe do nove pobede kojom bi potvrdila plasman pred plej of regionalnog takmičenja, i uhvatila dobar ritam pred start doigravanja u ovom takmičenju, ali i naredne utakmice u vrlo zgusnutom kalendaru (Panatinaikos, Himki, Mornar, početak završnice kupa).

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Utakmica Crvena zvezda mts – Partizan NIS igra se u ponedeljak od 18 časova.

KK Crvena zvezda mts