Navijajmo sportski i fer, bez gostujućih navijača večeras!

KK Crvena zvezda mts dočekuje večeras ekipu Partizana u utakmici 18.kola ABA lige jtd od 18 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.

Klub još jednom podseća da je ovaj meč proglašen utakmicom “povišenog rizika” nakon sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice.

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da večeras ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer i korektno i sportsko navijanje, dođe do nove pobede.

Navijajmo sportski, za svoj tim, bez bacanja predmeta na teren, uvredjivih skandiranja, zakrčenih prolaza. Pomozimo crveno-belima da dođu do pobede I bodova.

KK Crvena Zvezda još jednom podseća da  KARATA U SLOBODNOJ PRODAJI NEMA, KAO  NI BILO KAKVE DISTRIBUCIJE BESPLATNIH DNEVNIH KARATA.

Večeras u halu će moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena Zvezda kojih ove sezone ima u rekordnom broju koji praktično dostiže kapacitet hale “Aleksandar Nikolić”! dok je izuzetno mali kontigent dnevnih karata pripao  isključivo sponzorima i prijateljima kluba.

Takođe, svi vlasnici i kupci EL paketa koji važe za utakmice crveno-belih u “Štark Areni” večeras će imati svoja mesta u hali “Aleksandar Nikolić” po sledećem rasporedu:

Vlasnici Evroliga paketa 400 SEVER – ulaze na tribinu B Hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 400 JUG – ulaze na tribinu A hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 200 LOŽA SEVER – ulaze na tribinu Parter 4

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili kupovinom svoje sezonske karte, bez ikakvih izmena, uključujući i tribinu D i parter 4.

Shodno propozicijama takmičenja (tačka 3.10) i dogovoru sa sastanka bezbednosti na kome je bio prisutan i predstavnik KK Partizan,  gostujućih navijača neće biti, a klub podseća da je za ovu sezonu prodao veliki broj sezonskih karata za tribinu D za najmlađe i njihove roditelje u okviru program Zvezdaš Junior! Takođe, večeras na tribini D I u Parteru 4 gosti našeg kluba biće mladi košarkaši  iz nekoliko klubova koji imaju izuezetno uspešnu saradnju sa KK Crvena Zvezda!

 Takođe, shodno tački 3.6 propozicija takmičenjaslužbena lica KK Partizan NIS dobiće za njihove potrebe i na bazi reciprociteta, identičan broj karata kao za meč koji je odigran u novembru 2019. godine kada je domaćin bio Partizan i u skladu sa propozicijama takmičenja, i kapacitetom dvorane u kojoj se igra utakmica.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Utakmica Crvena zvezda mts – Partizan NIS igra se u ponedeljak od 18 časova.

KK Crvena zvezda mts