Nikola Manojlović potpisao prvi profesionalni ugovor sa KK Crvena zvezda mts

Junior Crvene zvezde i jedan od najtalentovanijih igrača rođenih 2002. godine, Nikola Manojlović potpisao je u četvrtak ugovor sa crveno-belima na četiri i po godine!

Nikola je kapiten juniorske selekcije KK Crvena zvezda mts i samo je nastavio niz igrača koji su postepeno razvijali potencijal kroz mlađe selekcije našeg kluba i potpisivali prve profesionalne ugovore sa crveno-belima!

Rođen u Novom Sadu 14. februara 2002. godine, visok je 2 metra i igra na poziciji niskog krila. Pored klupskih prošao je kroz mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Na nedavno završenom turniru ANGT “Marko Ivković” izabran je u idealnu petorku šampionata uz učinak od 14 poena i po 5 skokova i asistencija u proseku tokom turnira.

Da se ne ponavljam i da ne zvuči kao fraza, ali zaista je potpisivanje ugovor sa Crvenom zvezdom velika čast za mene. Vredno sam radio i trenirao kako bih došao u ovu poziciju. Praktično ovo predstavlja tek početak, jer tek predstoji još više treninga, usavršavanja i rada. Imam veliku želju da napredujem, odužim se svima, na prvom mestu mom klubu što veruje u mene i nadam se da ću u narednom periodu ispuniti očekivanja i napredovati kao igrač“ rekao je prilikom potpisa prvog profesionalnog ugovora novi senior KK Crvena zvezda mts, Nikola Manojlović.

Nekoliko nedelja pre Nikole, sa prvim danima punoletstva, svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom potpisao je još jedan izuzetno talentovan igrač Filip Anđušić.