U nedelju u halu i sa Evroliga paketima, da pokažemo da je naš teren – naša prednost!

Karte za izuzetno važnu utakmicu 20. kola ABA lige, Crvena zvezda mts – Olimpija Cedevita nalaze se u prodaji od srede u svim poslovnicama Tickets.rs.

Ova utakmica za crveno-bele, koji je od strane ABA lige proglašen i utakmicom visokog rizika, igra se u nedelju od 21:00 u hali „Aleksandar Nikolić“.

Klub podseća da je osim te činjenice i odgovornosti koju je tom prilikom i činom preuzela ABA liga jtd,  našem klubu ublažena kazna vezana za organizaciju utakmice 18. kola ABA lige jtd.

Tako će ublaženom kaznom (novčana kazna ostaje ista) pristup Parteru 4, koji je prvobitno trebalo da bude zatvoren za gledaoce, sada biti otvoren, ali samo za decu do 16 godina i osobe ženskog pola.

Zbog te činjenice, karte za taj sektor neće biti u slobodnoj prodaji, ali je klub od srede kontaktiran od strane većeg broja škola košarke i svih onih Zvezdaša i Zvezdašica koji bi da se nađu u tom sektoru u nedelju uveče i bodre Crvenu zvezdu, u vrlo važnoj utakmici za plasman creno-belih u plej-of regionalnog takmičenja:

Takođe, klub će i ovoga puta u želji da naš prvi tim ima ambijent i atmosferu koji će im pomoći u nastojanjima da dođu do bodova, ali i nagradi vlasnike Evroliga paketa u Štark Sreni, omogućiti vlasnicima tih karata, da u nedelju budu uz crveno-bele u derbiju 20. kola ABA lige!

Rasored sedenja za vlasnike EL paketa je sledeći:

Vlasnici Evroliga paketa 400 SEVER – ulaze na tribinu B Hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 400 JUG – ulaze na tribinu A hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 200 LOŽA SEVER – ulaze na tribinu Parter 4

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili kupovinom svoje sezonske karte, bez ikakvih izmena, uključujući i tribinu D i Parter 4.

Uz podsećanje da će zbog epiteta „utakmice visokog rizika“ kontrole na ulazima hale biti detaljne, KK Crvena zvezda apeluje na sve da dođu što pre do karte zbog ograničenog kontigenta ulaznica koje su puštene u prodaju (ulaz omogućen i Evroliga paketima) i u velikom broju u hali pruže glasnu podršku u ovoj utakmici.

Klub će se oko ostalih važnih servisnih informacija vezanih za ogranizaciju utakmice oglasiti ponovo u subotu. Karte za ovaj meč puštene su u prodaju po sledećim cenama:

TRIBINA A, B, C, D 300,00
PARTER B 500,00
PARTER 4
VIP LOŽA 1.000,00
PLAVA LOŽA 700,00
BELA LOŽA 700,00
POČASNO MESTO BOČNO I RED 5.000,00
POČASNO MESTO BOČNO ZVEZDAŠ I RED 6.000,00
POČASNO MESTO BOČNO II RED 3.000,00
POČASNO MESTO BOČNO III RED 2.000,00
POČASNO MESTO I RED 10.000,00
POČASNO MESTO II RED 6.000,00

Dođite i pružite podršku crveno-belima u duelu koji je izuzetno važan, praktično presudan  u trci za vrh ABA lige!

Meč Crvena zvezda mts – Cedevita Olimpija igra se u nedelju u hali “Aleksandar Nikolić”od 21 sat.