Ovo su bili dani visokog napona

KK Crvena zvezda proslavio je nedavno 75 godina postojanja. U tom period crveno-beli su osvajali trofeje, beležili vrhunske rezultate, a ono što emocira najveće uspomene kod navijača jesu brojne istorijske utakmice. U modernoj istoriji Crvene zvezde nije bilo velikana koji nije položio oružje pred crveno-belima i ovi teški momenti za sve nas, kada je sport u drugom planu i kada je u toku borba sa opakim protivnikom u cilju sačuvanja zdravlja, bili su motiv za menadžment kluba da zaviri u prebogatu arhivu. Velikim naporom klub je došao u posed snimaka mnogih evroligaških spektakla koji su pisali modernu istoriju kluba, ali i brojnih drugih utakmica.

Sa ponosom, obaveštavamo vas da ćete u narednom periodu, samo na zvaničnom youtube kanalu KK Crvena zvezda mts imati priliku da se još jednom podsetite brojnih spektakla u režiji crveno-belih prvotimaca i navijača koji su čitav svet ostavljali bez daha. Pogledaćemo još jednom brojne mečeve iz ere kada je po mišljenju mnogih Crvena zvezda bila najbolja ekipa Evrope, ali i zaviriti u arhivu utakmica koje su donosile trofeje i istorijske uspehe. Iz različitih vremenskih, ali gotovo jednako uspešnih, epoha.

Pratite klupski sajt, društvene mreže kluba i učestvujte u zanimljivim kvizovima koji će proveriti vaše znanje o istorijskim utakmicama. Ovo su bili dani visokog napona, dani kada su oči cele Evrope bile uperene u Beograd i kada je crveno-bela boja dominirala evropskom košarkom.

Ostanite kod kuće, gledajte Crvenu zvezdu u njenom najboljem izdanju, a kada pobedimo nevidljivog protivnika ponovo ćemo se naći na mestu koje svi najviše volimo i ponovo pisati neku novu istoriju.

Zvezdaši, uživajte! I ostanite kod kuće.

Počinjemo u sredu sa utakmicom Crvena zvezda mts – Fenerbahče iz sezone 2016/2017. Spektakl koji se dobro pamti i dalje prepričava.