Najtalentovaniji tamo gde im je i mesto, Luka Vudragović u crveno-belom

KK Crvena zvezda mts nakon prekida sezone, počeo je pripreme za narednu takmičarsku 2020-2021 i to prvo jačanjem redova u mlađim selekcijama.

Naš klub već godinama je prepoznatljiv po najboljim uslovima za rad u svakom pogledu za sve mlade igrače željne napretka i daljeg košarkaškog razvoja.

Prvo pojačanje crveno-beli su dobili u Luki Vudragoviću, talentovanom kadetu KK „Vizura“ koji se smatra jednim od najvećih talenata na našim prostorima u generaciji rođenoj 2004.godine. Luka, koji je rođen 2. juna 2004.godine  je potpisao višegodišnji ugovor sa našim klubom. Uz pravilan razvoj i napredak koji se očekuje od Luke u sezonama koje dolaze, crveno-beli su dobili jednog od najperspektivnijih igrača u Srbiji koga karakteriše odličan šut spolja kao i dobar skok,.

Luka, za koga su bili zainteresovani brojni klubovi, čak i oni iz inostranstva, je visok 197 centimetara, reprezentativac je Srbije za igrače do 16 godina, igra na poziciji beka šutera i prethodne sezone bio je najbolji igrač, svog, sada već bivšeg kluba, u svom starosnom uzrastu:

Mnogo sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, mojim klubom za koji navijam i na čije sam utakmice dolazio od malena. Znam da to mnogi izjavljuju, ali imao sam potrebu da kažem to i kao navijač kluba za koji ću sada igrati. Prvo u mlađim selekcijama. Jasno je da moram da radim puno, da puno treniram, ne zapostavljajući školu koja mi je takođe vrlo važna. Sada je sve na meni…“ rekao je Luka Vudragović prilikom zvaničnog potpisa ugovora na Malom Kalemegdanu.

Narednih dana KK Crvena zvezda mts paralelno sa aktivnostima vezanim za pripremu seniorskog tima za narednu sezonu, nastaviće sa jačanjem svih mlađih selekcija kluba i to angažovanjem najtalentovanijih mladih igrača iz naše zemlje koji predstavljaju budućnost srpske košarke.

KK Crvena zvezda mts