Porodična tradicija – Nikola Topić nova uzdanica Crvene zvezde

Mladi košarkaš Nikola Topić, potpisao je u ponedeljak višegodišnji stipendijski ugovor sa KK Crvena zvezda mts, čime je nastavljena serija potpisa mladih i talentovanih igrača na Malom Kalemegdanu.

Nikola Topić je dete Crvene zvezde, a ovim potpisom jedan od najtalentovanijih pionira u svom starosnom uzrastu, koji je svoj raskošni talenat već pokazao u dresu crveno-belih u pionirskoj selekciji, nastavio je porodičnu tradiciju.

Nikola Topić je sin legende kluba, nekadašnjeg igrača i trenera crveno-belih Milenka Topića. Trenutno igra na poziciji beka i krila, odlikuje ga odličan šut i skok. Kadetski je reprezentativac Srbije, visok 195 centimetara. Pažnju na sebe skrenuo je prošle sezone odličnim igrama u pionirskoj selekciji, a na kupu u Nišu tokom februara kao MVP turnira predvodio je crveno-bele do trofeja sa 22 poena i 8 skokova:

Drago mi je da sam nastavio porodičnu tradiciju, zna se da su u mojoj porodici svi veliki Zvezdaši. Sa druge strane, želim da gradim svoj put u Crvenoj zvezdi i ostavim trag kao Nikola Topić. Moraću puno da radim i da napredujem kako bi došao do toga. Srećan sam zbog potpisivanja ovog ugovora i pristupnice za Crvenu zvezdu“ rekao je prilikom potpisivanja ugovora na Malom Kalemegdanu Nikola Topić.

KK Crvena zvezda mts o narednim koracima blagovremeno će obaveštavati javnost.