Džordan Lojd: Dobićete 100 odsto od mene

Menadžment i stručni štab KK Crvena zvezda mts uradio je već veliki posao tokom leta. Nakon potpisivanja ugovora sa trenerom Sašom Obradovićem i predstavljanja novog stručnog štaba krenulo je sklapanje novog tima za sezonu 2020/2021.

Jedno od najvećih pojačanja za crveno-bele stiglo je iz Valensije. U pitanju je sjajni bek Džordan Lojd koji je imao veoma uspešnu sezonu u Evroligi i ACB ligi, a posebno je blistao u plejofu španskog prvenstva gde je bio jedna od vodećih figura Valensije. On je snimio kratku video poruku u kojoj se obratio navijačima:

’’ Veoma sam uzbuđen što vam se pridružujem u Beogradu u narednoj sezoni. Čuo sam zaista mnogo dobrih stvari o gradu, navijačima i treneru ekipe i to je stvarno neverovatno. Sve poruke podrške koje sam dobio na društvenim mrežama od vas od kada sam potpisao ugovor su neverovatne, osećam veliku podršku i ljubav od prvog dana. Ne mogu da dočekam da se susretnem sa vama. Dobićete 100 odsto od mene svakoga dana, svake noći i biću potpuno posvećen. Veoma sam uzbuđen i ne znam šta više da kažem’’, istakao je Lojd.