Lendri Noko: Čuo sam mnogo o navijačima

KK Crvena zvezda mts bio je veoma aktivan u prelaznom roku, a jedna od prvih akvizicija za novu sezonu bio je doskorašnji centar berlinske Albe Lendri Noko. Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu u ABA ligi i prvenstvu Nemačke gde je sa Albom uspeo da osvoji titulu šampiona. Zvezdaši su imali prilike da se upoznaju sa Nokom i u evroligaškim okršajima sa crveno-belima u Berlinu i Beogradu kada je Kamerunac imao veoma zapažene role u pobedama svoje ekipe.

Lendri Noko zna gde dolazi i ne krije uzbuđenje zbog toga. Pred trenerom Sašom Obradovićem i njegovim stručnim štabom je puno posla u pripremama za novu sezonu, ali ono što sigurno raduje je velika želja ekipe da što pre započnu pripreme, a to je govorio i novi centar Crvene zvezde mts:

’’Šta ima novo Zvezdaši? Javlja vam se Lendri Noko. Veoma sam uzbuđen što dolazim u takav sjajan tim. Čuo sam mnogo stvari o navijačima, atmosferi, o tome kako utakmice na domaćem terenu izgledaju. Igrati u takvom ambijentu biće veoma zabavno i jedva čekam da prionemo na posao’’, istakao je Noko.

https://www.instagram.com/p/CDMnjylpBgA/?utm_source=ig_web_copy_link