U sredu počinje prodaja sezonskih karata

KK Crvena zvezda mts u sredu 09.09.2020. godine počinje sa prodajom ograničenog kontigenta sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2020-2021.

Pandemija cirusa Covid-19 i dalje traje, ali i pored te činjenice, naš klub traži rešenja za prepreke  sa kojima se suočava u vremenima u kojima je sport na najvećim iskušenjima. Najveći udarac svakako je pretrpelo finansijsko poslovanje i zato je zvezdaško jedinstvo i pomoć navijača sada jako važna.

KK Crvena zvezda je odlučila da definitivno krene u prodaju sezonskih ulaznica, a motiv smo pronašli i u brojnim porukama podrške prijatelja kluba, poslovnih partnera i pre svega navijača kako direktnim putem, tako i putem društvenih mreža.

Ove sezone uz novi koncept, prodaja obuhvata nove tri opcije sezonskih ulaznica, prema kome kupac ima garantovanih, 30, 20 ili 10 utakmica koje će se igrati uz prisustvo gledalaca! To znači da je i broj utakmica definisan i siguran, čak i po cenu prenošenja u narednu sezonu!

KK Crvena zvezda je kao prvu meru, primenila smanjenje kapaciteta sezonskih ulaznica koje će se naći u prodaji na 30% od ukupnog kapaciteta Hale Aleksandar Nikolić. Kao Klub smo se kao i do sada vodili kapacitetom hale Aleksandar Nikolić,  s tim da je ove sezone broj sezonskih ulaznica u prodaji ograničen! Smanjenje kapaciteta je urađeno u skladu sa propisanim merama Republike Srbije, kao i uputstvima Evrolige, poštujući i ostale mere neophodne da se svaki naš navijač osećao bezbedno.

KK Crvena zvezda želi za početak, da izađe u susret vlasnicima sezonskih ulaznica od prethodne sezone, pa je za njih rezervisana prva nedelje prodaje, sa pravom preče kupovine. Najveći popust je odobren za najvernije, jer su upravo oni najveća snaga Kluba, a uz ulaznicu očekuje ih na poklon i pasoš “Crvena zvezda republika” (za koji je potrebno da pripreme i odgovarajuću fotografiju).

Cene ulaznica i sve neophodne informacije možete pročitati na sledećem linku

KK Crvena zvezda mts podseća da prodaja i zvanično počinje u sredu 09.09.2020. godine od 12 časova u prostorijama Kluba na Malom Kalemegdanu i trajaće do 30.09.2020.godine.

Klub još jednom podseća sve zainteresovane, koji budu dolazili u prostorije Kluba, da se pridržavaju svih zdravstvenih protokola, ponesu maske i održavaju fizičku distance dok budu čekali na svoju ulaznicu.

*Pasoš  (holder za sezonsku ulaznicu) se koristi samo promociju kampanje sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts i nema upotrebnu vrednost kao zvanični dokument državnih organa Republike Srbije, osim kao suvenir i deo promocije Kluba i marketinške kampanje. Svaka zloupotreba ovog pasoša se najstrože zabranjuje.