Budite deo Zvezdine “Škole košarke”

KK Crvena zvezda mts veliku pažnju u svom sistemu polaže i na košarkaško “opismenjavanje” i prve korake najmlađih.

Tako će i ove godine važan segment u radu kluba biti “Zvezdina škola košarke” u koju upis traje tokom cele godine, ali i akcija “Otvorena vrata”.

U “Zvezdinoj školi košarke” učešće mogu uzeti svi dečaci rođeni 2008. godište i mlađi.

KK Crvena zvezda mts će u okviru akcije “Otvorena vrata” i ove sezone organizovati otvorene treninge za sve zainteresovane dečake koji žele da postanu košarkaši rođenih od 2009. do 2013. godišta. (7-11 godina).

Akcija pod nazivom ’’Otvorena vrata’’ u kojoj će  talentovani dečaci – košarkaši imati priliku da se predstave klupskim trenerima i zaduže crveno-belu opremu održavaće se svake srede u dvorani “Basket Lend” od 13-15 časova.

Treninge se organizuju po programu trenera Slobodana Klipe, koordinatora mlađih selekcija KK Crvena zvezda, i trenera sa višegodišnjim, trofejnim, iskustvom u radu sa mlađim kategorijama našeg kluba i reprezentacije Srbije. Treninge će voditi treneri mlađih selekcija KK Crvena zvezda.

Detaljnije informacije za Školu košarke svi zainteresovani mogu dobiti i putem mejla: abasta@kkcrvenazvezda.rs, i na broj: 066 325-955.a za akciju “Otvorena vrata” Kontakt osoba je Nemanja Novašikić, trener mlađih selekcija u KK Crvena zvezda mts. Tel: 063 182-938

Dođite i postanite deo KK Crvena zvezda!