Vreme je za najmlađe i najstarije – Zvezdaš JUNIOR I SENIOR

KK Crvena zvezda mts ulazi u drugu nedelju prodaje sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2020-2021.

Odziv Zvezdaša na ovu akciju je izvanredan, i još jednom je pokazao ogromno poverenje navijača i ljubitelja KK Crvena zvezda prema klubu koji će i naredne sezone nastupati u 4 takmičenja.

Zbog pandemije virusa Covid-19 KK Crvena zvezda mts je pustio 09.09.2020. godine u prodaju ograničen kontigent ulaznica za halu “Aleksandar Nikolić”, o čemu su svi Zvezdaši detaljno informisani prethodnih dana (a sve informacije i dalje mogu pronaći na stranici “ticketing” na sajtu kluba).

Novost u dopunjenoj ponudi, koja zvanično startuje sa prvim danom druge nedelje prodaje su kartice “Junior” i “Senior”, ali i dodatni popusti za vlasnike sezonskih karata iz prethodne sezone.

Junior kartica koja će za ovu sezonu koštati 6.000 dinara za nove kupce, odnosno 4.000 dinara za mališane koji obnavljaju svoju tribinu junior. Pravo na kupovinu TRIBINE D JUNIOR imaju Zvezdaši starosti do 14 godina. Ova karta donosi sledeće pogodnosti:

Pristup junior tribini (DEO TRIBINE D), sa ostalim mališanima sličnog uzrasta (7-14 godina)Poklon paketić (koji će svi kupci JUNIOR  kartice dobiti naknadno, kada krene sezona).

*Poklon paketić obuhvata – majicu, šolju, svesku, olovku, torbicu …
* Dodatne aktivnosti koje će Klub organizovati tokom sezone specijalno za JUNIOR NAVIJAČE

Pored JUNIOR kartice i tribine D koja je postala prepoznatljiva i po našim najmlađim Zvezdašima, od ove sezone KK Crvena zvezda mts pripremio je pogodnosti i za najstarije Zvezdaše, “SENIOR KARTICA” po ceni od 10.000 dinara, odnosno 8.000 dinara za sve koji su imali sezonsku kartu ili paket ARENA od prethodne sezone.

SENIOR SEZONSKE KARTE su raspoređene u sklopu PARTERA 4, koja donosi sledeće povoljnosti:

*Sezonska ulaznica po povlašćenoj ceni;

*Specijalni poklon na početku sezone : specijalno dizajnirana maska i poklon vaučer za kupovinu u prodajnim objektima partnera KKCZ ;

KK Crvena zvezda mts u prodaju pušta ograničeni broj ovih karata, kako bismo obezbedili sve uslove koje propisuje mere vlade RS i dodatno zaštitili naše najstarije Zvezdaše, uz sve mere koje ćemo kao klub preduzeti kada se utakmice crveno-belih budu igrale uz podršku sa tribina (zaseban ulaz, lak prilaz mestima za sedenje na delu tribine namenjene isključivo vlasnici SENIOR karte).


Od četvrtka, početka druge nedelje prodaje KK Crvena zvezda mts omogućava popust i za  vlasnike paketa “ARENA 2019-2020”. Oni će moći da ostvare popust samo na kupovinu sezonske 30, isto kao i vlasnici sezonskih karata 2019-2020!

Klub ujedno podseća da vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019-2020  imaju pravo na popust  i dalje, sve do kraja prodaje sezonskih karata!

Klub napominje da će osim Malog Kalemegdana, od četvrtka 16.09. 2020. godine biti otvoreno i prodajno mesto “FAN STORE KK CRVENA ZVEZDA” koji se nalazi u sklopu hale “Aleksandar Nikolić”.

KK Crvena zvezda mts ujedno još jednom podseća na cene svih karata, sve pogodnosti koje dobijaju svi Zvezdaši, i sve dodatne informacije koje svi zainteresovani mogu pronaći i na posebnoj stranici na sajtu KK Crvena zvezda:

Ticketing

Zvezdaši vidimo se u “Fan store-u” i na Malom Kalemegdanu!