Prodaja sezonskih karata traje još 10 dana, požurite!

Prodaja sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2020-2021 traje još samo 10 dana, a odziv Zvezdaša na novu akciju i dalje je početkom druge nedelje prodaje izuzetno dobar.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je tokom prvih 10 dana prodaje veliki broj sezonskih karata dobio nove vlasnike, a akcija sa velikim pogodnostima i popustima za sve zainteresovane Zvezdaše trajaće do 30.09.2020. godine.

Podsećamo, u prodaju je u skladu sa zdravstvenim preporukama i ograničenjima, pušteno samo 30 posto kapaciteta dvorane “Aleksandar Nikolić”.

Budite deo nove sezone KK Crvena zvezda mts bez obzira na sve prepreke koje su pred nama, a koje ćemo svakako lakše prebroditi zajedno, posebno uz podršku sa tribina, koja će, nadamo se, uskoro doći kada se steknu zdravstveni uslovi za to!

Zato obezbedite svoje mesto u hali “Alekdandar Nikolić” za takmičarsku sezonu 2020-2021!

Klub podseća da je od početka druge nedelje prodaje otvoreno još jedno mesto za kupovinu sezonskih karata. Prodajno mesto od prve nedelje pa sve do završetka prodaje (za sve sektore sezonskih ulaznica) je u prostorijama Kluba na Malom Kalemegdanu. Radno vreme: radnim danima od 10 do 18 časova i subotom od 10 do 16 časova..

Od 17. septembra sezonske ulaznice za Tribine i Parter navijači su u prilici da kupe i u Hali A. Nikolić u zvaničnoj prodavnici Kluba “FAN STORE”. Radno vreme ovog prodajnog mesta će biti svakog radnog dana od 11-18 časova.

Takođe, počela je i online prodaja koja će mnogima u vreme pandemije biti i najprihvatljiviji način za kupovinu sezonskih karata.  Link za online kupovinu je biti istaknut na klupskom sajtu, kao i na linku
https://www.tickets.rs/program/crvena-zvezda-mts-sezonska-ulaznica-30-2239

Klub još jednom podseća:

– Pravo na cenu  sa popustom ćete moći da ostvarite ukoliko na uvid donesete sezonsku ulaznicu iz sezone 2019/20, kao i člansku kartu KK Crvena zvezda;

 -Prodaja traje tri nedelje,  do 30.09.2020.godine.

 -Prilikom kupovine sezonske, kupac je u obavezi da priloži lične podatke, kao i JMBG broj od ove sezone, što nalaže novi Zakon o sportu i KK Crvena zvezda je u obavezi da dostavi te podate MUP Srbija radi opštih uslova bezbednosti na sportskim događajima pa Vas molimo za razumevanje.

– Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na 3 i 6 mesečnih rata.

Obavezno je nošenje zaštitinih maski prilikom kupovine sezonskih karata pa Vas molimo da ih ponesete.

*Sezonske ulaznice za počasna mesta će se naknadno naći u prodaji, ali svi zainteresovani navijači mogu rezervisati ulaznice pozivanjem broja 011-3284-780 kao i putem maila:mzivlak@kkcrvenazvezda.rs

** Paketi ulaznica Zvezdaš Junior, kao i Zvezdaš Senior (NOV PAKET), biće u prodaji od druge nedelje, samo na Malom Kalemegdanu, a više informacija biće dostupno na zvaničnom sajtu Kluba;

*** Svi ostali paketi ulaznica biće u prodaji u zavisnosti od zdravstvene situacije i propisanih mera od strane nadležnih institucija Republike Srbije.

****Tokom čitave sezone 2020/2021 Klub će u potpunosti poštovati sve epidemiološke mere, a samim tim apeluje na sve navijače da se ponašaju odgovorno, nose maske na svim mestima gde je to neophodno i drže fizičku distancu.