Počela je poslednja nedelja prodaje sezonskih karata

KK Crvena zvezda mts ušao je u poslednju nedelju prodaje godišnjih ulaznica za sezonu 2020/2021. Nepredvidive okolnosti zahtevale su od menadžmenta Kluba kreativno idejno rešenje, a sjajan odziv Zvezdaša pokazao je da je urađen sjajan posao u organizaciji sezonskih karata.

Klub podseća da će sezonske karte za takmičarsku sezonu 2020-2021 po izuzetno povoljnim cenama, uz brojne popuste i pogodnosti biti u prodaji do kraja septembra, zaključno sa 30.09.2020. godine

Podsećamo, u prodaji se našao ograničeni kontigent sezonskih ulaznica, i s toga karata nije ostalo puno. To ni malo ne čudi imajući u vidu lojalnost Zvezdaša koji su i sada prepoznali u kakvom trenutku se njihov voljeni klub nalazi i praktično pohrlili u prvim nedeljama prodaje da obezbede sebi mesto na prvoj utakmici kada će biti dozvoljeno prisustvo publike. Naravno, i na svakoj sledećoj.

Odziv Zvezdaša pred izazovnu i neizvesnu sezonu je izuzetno dobar, a ovom prilikom još jednom podsećamo, da je prodaja ograničena samo na 30% kapaciteta hale.
Zato požurite po svoju kartu i svoje mesto, budite deo Zvezdine priče u novoj sezoni!

Igranje košarke pred praznim tribinima nije lako, sa navijačima i podrškom kakvu ima Crvena zvezda to je potpuno druga priča. Dođite, i pomozite nam da zajedno pobeđujemo, da zajedno osvajamo trofeje jer… Zvezdaši vrlo dobro znaju koliko vredi jedan klub:

https://www.instagram.com/p/CFb-dCBp8Bi/

Više informacija na:

Ticketing